INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Alisson sau Karius? Gafa memorabilă de pe Anfield a fost decisivă: Liverpool are misiune grea în Cupă

Bucuria lui Goncalo Guedes, cu Alisson îngenuncheat // foto: Imago Images
Bucuria lui Goncalo Guedes, cu Alisson îngenuncheat // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 07:32 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 08:52

Alisson Becker (30 de ani), portarul lui Liverpool, a comis o eroare colosală în meciul din Cupa Angliei cu Wolverhampton, scor 2-2, amintind de greșeala lui Loris Karius din finala Champions League din 2018.

Pe Anfield, în Liverpool - Wolverhampton, duel din turul 3 al Cupei Angliei, Goncalo Guedes a deschis scorul în minutul 26. Alisson, portarul brazilian al gazdelor, a vrut să paseze în dreapta, către Alexander-Arnold, dar a trimis mingea în picioarele lui Guedes, care stătea la pândă.

Portughezul i-a mulțumit și a finalizat fără probleme. O eroare uriașă din partea lui Alisson, una care a amintit de gafa lui Loris Karius din finala Champions League din 2018, atunci când ex-portarul lui Liverpool a aruncat mingea direct în piciorul lui Karim Benzema, iar aceasta a intrat în poartă.

Pleacă jucătorii străini de la Dinamo? Gazeta a chestionat 3 dintre aceștia: „Mesajul în care cred cu adevărat”
DINAMO
Pleacă jucătorii străini de la Dinamo? Gazeta a chestionat 3 dintre aceștia: „Mesajul în care cred cu adevărat”

Alisson sau Karius? Gafă memorabilă pe Anfield, în Liverpool - Wolves 2-2

Liverpool a revenit în joc chiar înainte de pauză, când Darwin Nunez a finalizat din prima, cu stângul, o pasă excelentă, peste apărare, a lui Alexander-Arnold.

La doar 7 minute după pauză, „cormoranii” au intrat în avantaj, prin Mohamed Salah: preluare impecabilă, finalizare de atacant veritabil de la 11 metri de poartă, după o respingere greșită a stoperului portughez Toti.

Scorul final avea să fie 2-2. Sud-coreeanul Hwang Hee-Chan, introdus pe teren în minutul 63, a egalat doar 3 minute mai târziu, profitând de o altă bâlbâială a lui Alisson, care nu a putut respinge mingea venită din pieptul asiaticului.

Wolves a introdus mingea în poartă și a treia oară, prin stoperul Boli, cu călcâiul în minutul 82, dar reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Rezumatul VIDEO al meciului Liverpool - Wolves 2-2

2-2 final, iar pe 17 ianuarie se întâlnesc din nou, cu Wolves în calitate de gazdă.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Courtois nu era în poartă, dar a scăpat incredibil de gol » Ratare antologică în Villarreal - Real Madrid

Ionuț Radu, pe lista unei echipe din Serie A » Dorit în locul titularului de drept

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează