INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Alt scandal la Barcelona » Ce a făcut jucătorul-problemă a doua zi după victoria cu Villarreal

Ousmane Dembele (dreapta), care jucase din nou după zece luni de pauză pentru Barcelona, a apărut la ședința de pregătire cu un sfert de oră întârziere. +7   FOTO
Ousmane Dembele (dreapta), care jucase din nou după zece luni de pauză pentru Barcelona, a apărut la ședința de pregătire cu un sfert de oră întârziere.

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 08:37 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 09:56

Ousmane Dembele (23 de ani), care jucase din nou după zece luni de pauză pentru Barcelona, a apărut la ședința de pregătire cu un sfert de oră întârziere.

De-abia revenise Ousmane Dembele și iar are probleme. Duminică, atacantul francez a jucat din nou într-un meci oficial al Barcelonei, după zece luni, înlocuindu-l în minutul 70 pe Ansu Fati la 4-0 cu Villarreal. A doua zi, a întârziat la antrenament! 

Potrivit postului de televiziune Cuatro, Ronald Koeman i-a chemat pe jucători la ora 10:00, și Dembele a intrat pe poarta centrului sportiv Joan Gamper la 10:15.

BARCELONA. Ousmane Dembele, amendat cu 100.000 de euro în 2018!

Încă o amendă pentru tânărul de 23 de ani? Aproape sigur! Nu va fi însă la fel de mare precum cea din urmă cu doi ani. În decembrie 2018, campionul mondial a apărut la ședința de pregătire după două ore. Se terminase deja antrenamentul! A trebuit să plătească atunci 100.000 de euro.

19 goluriși 16 pase decisive a reușit Dembele la Barceclona, în 75 de meciuri oficiale

+3 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Situație jenantă în La Liga! Ansu Fati a fost cel mai bun de pe teren, dar trofeul i-a fost INTERZIS » Ce s-a întâmplat

Luis Suarez, debut uluitor la Atletico Madrid! „Dublă” și pasă de gol în doar 25 de minute cu Granada

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează