INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Nebunie în Brazilia! Antrenorul i-a dat un cap în gură arbitrei: „Mergem la poliție”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 12:42 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 13:05

Un meci din ligile inferioare din Brazilia a fost încărcat cu foarte multă tensiune. La pauza meciului, antrenorul oaspeților, cei care au fost învinși, și-a pierdut mințile și a lovit-o cu capul pe arbitra asistentă a meciului.

Arbitra Marcilly Netto a raportat poliției că a fost atacată de antrenorul Rafael Soriano. Potrivit informațiilor de la Federația de Fotbal din Brazilia, asistenta a declarat că a primit o lovitură cu capul de la antrenorul oaspeților, la pauza meciului dintre Nova Venecia și Desportivo Ferroviaria, scor 3-1, duel din sferturile de finală ale Campionatului Capixaba 2022.

IREAL! Gestul șocant făcut de un pilot rus. Apoi a izbucnit într-un râs isteric
KARTING
IREAL! Gestul șocant făcut de un pilot rus. Apoi a izbucnit într-un râs isteric

Un antrenor din Brazilia i-a dat un cap în gură arbitrei

După fluierul final al primei reprize, s-a format o confuzie la mijlocul terenului, iar arbitrii au fost înconjurați de jucătorii celro două echipe. Soriano, antrenorul agresor, a primit cartonaș galben pentru proteste. Imediat după, a mers la arbitra asistentă, s-a certat cu ea și apoi i-a dat un cap în gură. A fost eliminat, dar a negat orice fel de violență.

Cum a reacționat Rafael Soriano, antrenorul care a agresat arbitra

Tehnicianul nu a recunoscut gestul făcut, ba chiar a amenințat-o pe arbitra asistentă că va fi dată în judecată. 

„Dacă spune că am atacat-o, atunci vom merge la secția de poliție. Hai să vedem. Dacă nu vrea, o voi da în judecată, vă repet, o voi da în judecată. Ea spune că am atacat-o, dar e o mare minciună. Se folosește de faptul că e femeie și încearcă să profite de situația asta”, a declarat antrenorul, intr-un interviu pentru un post din Brazilia.

VIDEO cu momentul în care antrenorul lovește arbitra

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Real Madrid vrea să transfere de la Bayern Munchen » Pentru cine insistă Ancelotti

Repercusiuni pentru Ronaldo după ce i-a spart telefonul unui copil » S-au dezis de starul lui Manchester United

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează