INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Cristiano Ronaldo și Al Nassr, din 22 ianuarie, la TV în România! Postul care a cumpărat drepturile de televizare

Cristiano Ronaldo // sursă foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo // sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 21:09 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 21:52

Cristiano Ronaldo va putea fi văzut la lucru în rețeaua de televiziune din România! Postul Sport Extra va transmite la TV cele mai importante meciuri din campionatul Arabiei Saudite.

Înainte ca Ronaldo să debuteze într-un meci oficial la Al Nassr, Sport Extra a anunțat că a cumpărat drepturile de televizare ale partidelor din campionatul saudit.

Astfel, începând din 22 ianuarie, telespectatorii din România îl vor putea urmări la treabă pe Cristiano Ronaldo.

Reacție categorică după ce Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre Ovidiu Burcă: „Cariera lui s-a încheiat azi!” + „Antrenorul de la Păulești ce o zice?”
DINAMO
Reacție categorică după ce Vali Lazăr a aruncat cu două perechi de chiloți spre Ovidiu Burcă: „Cariera lui s-a încheiat azi!” + „Antrenorul de la Păulești ce o zice?”

Meciurile lui Cristiano Ronaldo din Arabia Saudită, transmise la TV în România! 

Echipa portughezului, Al Nassr, va juca duminică, de la ora 19:30, cu Al-Ettifaq, iar meciul va fi transmis la TV de Sport Extra.

Al Nassr ocupă locul 2 în Arabia Saudită, cu 30 de puncte, unul sub Al-Ittihad, unul peste Al Hilal, dar și un meci în minus față de cele două formații menționate.

Alte dueluri tari din Arabia Saudită, precum Al Hilal - Abha, programat tot duminică, de la 17:00, vor fi transmise pe site-ul televiziunii, sportextra.ro.

Cristiano Ronaldo nu a putut debuta într-un meci oficial pentru Al Nassr până acum, întrucât venea din Anglia cu o suspendare de două partide. A ratat, astfel, meciurile cu Al Taee (2-0) și Al Shabab (0-0), dar este de așteptat să fie titular în partida de duminică cu Al-Ettifaq.

Ronaldo a jucat pentru Al Nassr în amicalul cu PSG, în care a făcut echipă cu cei mai buni colegi de la Al Nassr și cei mai buni jucători de la Al Hilal. A înscris două goluri, dar parizienii s-au impus, 5-4.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Autogol” în fața judecătoarei » Dani Alves a dat trei versiuni diferite pentru ce s-a întâmplat în seara în care e acuzat că a violat o tânără de 23 de ani

Imagini SF în Anglia » Meci de Premier League, întrerupt timp de 10 minute: „Din motive de siguranță”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
steaua.libera
steaua.libera  •  22 Ianuarie 2023, 13:39

Eu zic ca pentru Sumudica au cumparat drepturile, nu pentru Ronaldo

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  22 Ianuarie 2023, 12:34
Postat de pasnick98 pe 22 Ianuarie 2023, 08:52

Canal 19 in reteaua digi.

iar pe rețeaua Vodafone, la poziția 205

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  22 Ianuarie 2023, 12:33

Și dacî Ronaldo se accidentează sau se strică cu șefii că nu pupă mâna șeicului ce fac băieții: râmân cu beduinii în brațe.5

Vezi toate comentariile (17)
Comentează