INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - TOTTENHAM

VIDEO + FOTO Arsenal a învins-o pe Tottenham în „Derby-ul nordului Londrei” » Lecție de contraatac predată de Arteta

Arsenal a învins-o pe Tottenham, scor 3-1, în primul episod al „Derby-ului nordului Londrei” din acest sezon. +13   FOTO
Arsenal a învins-o pe Tottenham, scor 3-1, în primul episod al „Derby-ului nordului Londrei” din acest sezon.

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 20:25 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 20:25

Arsenal a învins-o pe Tottenham, scor 3-1, în primul episod al „Derby-ului nordului Londrei” din acest sezon. 

Mikel Arteta a etalat, în sfârșit, o echipă de start aproape de cea standard, iar lucrurile au mers perfect pentru „tunari”. Tabela a fost deblocată rapid, în minutul 12, când „decarul” Emile Smith Rowe a venit lansat, fără marcaj, și a șutat la firul ierbii. 

Pierre-Emerick Aubameyang a dublat avantajul în minutul 27, la finalul unui contraatac-școală, după o combinație cu același Smith Rowe. Bukayo Saka a stabilit rezultatul final, tot pe contră. A profitat de o minge pierdută de Kane și a tras cu dreptul, din 6 metri.

VIDEO Golurile marcate de Arsenal în derby-ul câștigat cu Tottenham, scor 3-1

Arsenal a cedat posesia în partea secundă și a fost pedepsită. Harry Kane a ratat două oportunități importante, în minutele 56 și 63. Ele au prefațat reușita lui Heung Min-Son, una venită pe tiparul celor reușite de formația lui Arteta în prima repriză. O minge recuperată sus, urmată de o pasă ideală a lui Reguillon, în zona punctului cu var.

+9 FOTO

A fost doar un foc de paie. Gazdele de pe Emirates au gestionat perfect finalul, au fragmentat des partida, cu două cartonașe galbene asumate de Martin Odegaard și Lokonga. Portarul Ramsdale s-a evidențial și el în minutele de prelungire, când a respins în bară șutul lui Lucas Moura. 

Arsenal, peste Tottenham în clasamentul din Premier League! Cum arată clasamentul

Arsenal ajunge la 3 victorii consecutive în Premier League și urcă peste Tottenham în clasament, până pe locul 10. Ambele au 9 puncte, dar golaverajul formației lui Arteta este superior. Runda viitoare, „tunarii” se deplasează pe terenul revelației Brighton. 

Tottenham este într-o situația opusă, cu 3 înfrângeri în ultime 3 runde. Trupa lui Nuno Espirito Santo primește vizita lui Aston Villa în week-end-ul viitor.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Istvan Kovacs, delegat în Liga Campionilor » Partida pe care o va conduce arbitrul român + Hațegan, doar arbitru VAR

Lucescu continuă războiul cu Șahtior: „Am devenit imun la săgețile trase în mine. Duceți-vă la Donețk să vedeți Aleea Stelelor!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează