INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Atac dur la adresa lui Mourinho, după ce l-a scos din lot pe Schweinsteiger: "Ar trebui să meargă la închisoare!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 19:51

Decizia lui Jose Mourinho de a-l lăsa pe Bastian Schweinsteiger să se antreneze pe cont propriu, a provocat furia unui oficial al FifPro Slovenia, care susține că tehnicianul portughez ar trebui să fie dat în judecată.

"Este clar agresiune. În Slovenia, l-am fi dat în judecată pe Mourinho și am fi cerut cea mai mare pedeapsă: trei ani de închisoare", a spus Dejan Stefanovici, avocat și membru al FifPro Slovenia, pentru BBC.

"Mourinho dă un exemplu rău. L-aș aduce în fața tribunalului. În cazul nostru, codul penal este destul de clar. Dacă este vorba de agresiune sau hărțuire, se dă pedeapsă cu închisoarea, cel mult trei ani după gratii.

Schweinsteiger ar trebui să apeleze la Asociația Fotbaliștilor Profesioniști și ar trebui să depună o plângere. Toți jucătorii trebuie să se antreneze cu tehnicienii de la prima echipă în același loc, în același timp cu toți ceilalți coechipieri. Asta ar trebui să se aplice pentru fiecare club și ar trebui menționat în regulamentele FIFA", a adăugat Stefanovici.

Neamțul de 32 de ani a fost lăsat în afara lotului de 25 de oameni, pe care Mourinho l-a ales pentru amicalul câștigat de United în fața turcilor de la Galatasaray, scor 5-2, și nu s-a antrenat alături de echipă la prima ședință de pregătire a "diavolilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 August 2016, 21:14

...asta i Talpan din Slovenia ...pai pe Jiji nu vrea sa l dea in judecata pentru ce i a facut lui Tade ?...il plange pe neamt ...parca ar fi un sarantoc ...sta si ia bani ...de ce sa munceasca in zadar ?...ce prost e Talpan de slovenia ...

iosif_vs
iosif_vs  •  04 August 2016, 20:51

A zis asta un *** din Slovenia.. cum se trezesc ba toti anonimii sa-si dea cu parerea??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează