INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO - BARCA

Atletico Madrid - Barcelona. Ce gafă! Ter Stegen a vrut să-l imite pe Neuer, dar s-a făcut de râs: „Incredibil!”

Atletico Madrid a deschis scorul cu Barcelona în prelungirile primei reprize, după o gafă uriașă a portarului Ter Stegen (28 de ani). +5   FOTO
Atletico Madrid a deschis scorul cu Barcelona în prelungirile primei reprize, după o gafă uriașă a portarului Ter Stegen (28 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 22:53 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 23:06

Atletico Madrid a deschis scorul cu Barcelona în prelungirile primei reprize, după o gafă uriașă a portarului Ter Stegen (28 de ani).

La un contraatac al gazdelor, germanul a ieșit aproximativ 30 de metri din poartă. Neinspirat. Carrasco l-a driblat cu ușurință și a marcat cu poarta goală.

+1 FOTO

„O ieșire incredibilă!”, a fost reacția lui Ilie Dumitrescu în emisiunea „Fotbal European” de la Digi Sport.

Toate detaliile despre Atletico Madrid - Barcelona, AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Noiembrie 2020, 09:52
Postat de Bölöni Sándor Attila pe 22 Noiembrie 2020, 01:28

Sunteti prosti toti impreuna cu Niculescu sau cum il cheama pe marele atotstiutor comentator.. golul a venit de la greseala lui Pique.. de la el o plecat totul.. ca Ter Stegen nu a fost inspirat asta e alta treaba si daca se agata mingea de el ar fii fost mare erou.. uitati-va inca odata la faza.. dar ce sa astepti de la Niculescu care nu stia de ce il introduce pe Dest in locul lui Pique, si-a dat seama dupa 5 minute ... de tot rasul

Pique a greșit, e adevărat, dar Ter Stegen nu avea ce căuta acolo cu niciun chip! O ieșire necalculată, complet hazardată. Probabil, așa cum susține și autorul, o fi invidios pe Neuer și a încercat și el să facă pe libero-ul!

 •  22 Noiembrie 2020, 06:07

este un proiiect minunat pentru persoane1e cu *** mai nou sisstem inte1igentt de căutare pentru a găsi un partener de *** - www︎.︎PrintLee︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  22 Noiembrie 2020, 04:07

este un proiiect minnunat pentru persoane1e cu *** mai nou sistem inte1igent de căutare pentru a găsi un parrtener de *** - www︎.︎PrintLee︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează