INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Bale tot mai aproape de Premier League! Oferta de ultimă oră primită din Anglia

Articol de - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 09:37 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 10:00

Tottenham a început discuțiile cu Real Madrid în privința unui împrumut a lui Gareth Bale (31 de ani) la echipa antrenată de Jose Mourinho (57 de ani). Galezul s-ar putea întoarce la clubul de la care s-a transferat în capitala Spaniei în 2013.  

Se pare că lucrurile nu sunt tocmai ușoare în privința împrumutului lui Bale la Tottenham. Acesta câștigă aproximativ 600.000 de lire sterline pe saptamână și nu este prea dispus să accepte o reducere de salariu.   

Gareth încă iubește Spurs

- a declarat agentul său Jonathan Barnett pentru BBC

Jucătorul de 31 de ani a mai jucat timp de șase sezoane la Tottenham înaintea transferului record la Real, în schimbul a 85,2 milioane de lire sterline, iar președintelui Daniel Levy i-ar plăcea să îl aducă înapoi. Cu toate acestea, nu este clar dacă antrenorul formației engleze, Jose Mourinho, l-ar dori pe Bale la fel de mult ca Levy, deoarece cifrele jucătorului din sezonul trecut sunt descurajante.

28 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Gareth Bale

Transferul lui Sancho, în impas

În cursa pentru obținerea unui împrumut al lui Gareth Bale se află și Manchester United care pare să fi renunțat la ideea unui transfer definitiv al fotbalistului. Diavolii se pare că au o situație financiară mai bună decat cei de la Tottenham și sunt dispuși să plătească o mare parte din salariul lui Bale, restul cheltuielilor fiind suportate de madrileni. Presa engleză scrie că interesul lui United pentru galez vine în urma transferului nereușit al lui Jadon Sancho pe Old Trafford, englezii oferind 110 milioane de lire sterline în schimbul tânărului jucător.

117 milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Jadon Sancho

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dinamo Kiev și Mircea Lucescu, victorie clară în preliminariile Champions League! Urmează duelul cu Gent + PAOK a eliminat-o pe Benfica

Răsturnare de situație la Barcelona! Ce a discutat Luis Suarez cu Ronald Koeman

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
2528389220528911
Ionut Costache  •  16 Septembrie 2020, 12:04

Acum cateva zile Bale era confirmat de GSP ca fiind imprumutat la Manchester United, vezi articolul "E gata! Gareth Bale se desparte de Real Madrid » Clubul uriaș la care va juca galezul". Mi se pare nesimitire de-a dreptul sa aruncati mereu stiri copiate de pe cine stie ce site-uri (ca doar nu sunteti sa scrieti un articol din sursele proprii), doar in goana de a aduna click-uri de la cititori. Penibil...

bazinga
bazinga  •  16 Septembrie 2020, 10:52

L-a terminat Zidane pe asta....cu zambetul pe buze....aproape definitiv !Pacat de el, era un mare talent....dar cam dificil!

cneius
cneius  •  16 Septembrie 2020, 10:26

In fiecare zi e la alta echipa

Vezi toate comentariile (3)
Comentează