INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

BALONUL DE AUR // Cum tratează Virgil Van Dijk duelul cu Lionel Messi pentru Balonul de Aur: „Nu vor exista pierzători”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 14:50

Olandezul Virgil van Dijk, 28 de ani, fundașul lui Liverpool, a vorbit despre duelul de la distanță cu Leo Messi pentru câștigarea Balonului de Aur. Gala Decernării Balonului de Aur e în această seară, la Paris, evenimentul putând fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro.  

Nu vor exista pierzători după decernarea Balonului de Aur. Sunt extrem de mândru să fiu în această poziție, alături de asemenea jucători. Sunt foarte bucuros de evoluțiile mele alături de echipa de club și de echipa națională. 

Chiar am motive să fiu mândru pentru că nu sunt foarte mulți fotbaliști care să se poată lăuda cu asemenea reușite. Vom vedea ce va fi, dar dacă nu voi câștiga Balonul de Aur, cu siguranță nu mă voi considera pierzător”, a declarat Van Dijk, potrivit site-ului www.thisisanfield.com

Fabio Cannavaro, în 2006, a fost ultimul fundaș care a cucerit Balonul de Aur. Se întâmpla în urmă cu 13 ani, la capătul unui sezon în care fostul apărător italian cucerea Mondialul alături de «Squadra Azzura».

Conform unor informații apărute în spațiul media, Lionel Messi ar avea 446 de puncte în clasamentul pentru Balonul de Aur, în fața duetului de la Liverpool: Virgil Van Dijk (382) și Mohamed Salah (179). Cristiano Ronaldo ar fi pe locul 4, cu 133 de puncte. 

Vezi și: 

BALONUL DE AUR // Cristiano Ronaldo a spus pas! Motivul pentru care portughezul nu vine la gala decernării Balonului de Aur

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  02 Decembrie 2019, 17:52

La ce sezon a facut Messi(golgheter si cele mai multe pase de gol in La Liga si golgheter in CL) ,ar fi culmea sa nu castige.Virgil,desi a avut un an ft bun,nu are cum sa castige si el stie asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează