INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Paradoxul neverosimil de la Barcelona: Gerard Pique a devenit cel bine plătit fundaș central din lume în timp ce conducerea îl acuza că a prejudiciat clubul!

Gerard Pique // foto: Guliver/gettyimages
Gerard Pique // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 14:46 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 15:31

Gerard Pique (35 de ani) este ultimul vizat de dezvăluirile din „BarçaLeaks”, scurgerile de informații din interiorul clubului catalan, prezentate de publicația iberică El Mundo. Aceasta scrie că Pique era acuzat de prejudicierea clubului într-o perioadă în care primea cel mai mare salariu dintre toți stoperii din lume!

14 iunie 2018. Antoine Griezmann, dorit la acea vreme de Barcelona, a anunțat că rămâne la Atletico Madrid printr-un mini-documentar intitulat „Decizia”.

Ulterior a câștigat Cupa Mondială alături de naționala Franței, iar un an mai târziu, în iulie 2013, a semnat în cele din urmă cu Barcelona, care i-a achitat clauza de reziliere a contractului, 120 de milioane de euro.

„Barcelonagate” » S-au aflat condițiile aiuritoare ale lui Messi pentru a prelungi cu Barcelona! Voia o avere
BARCELONA
„Barcelonagate” » S-au aflat condițiile aiuritoare ale lui Messi pentru a prelungi cu Barcelona! Voia o avere

Videoclipul difuzat în vara anului 2018 a fost realizat de Kosmos, companie deținută de Gerard Pique, jucător la Barcelona, semn clar că fundașul Barcelonei cunoștea decizia lui Griezmann încă dinainte ca acesta să o anunțe public.

Barcelona s-a considerat prejudiciată de acțiunile lui Gerard Pique

Considerându-se prejudiciați de acțiunile lui Pique prin intermediul firmei sale, conducătorii Barcelonei, în frunte cu Josep Maria Bartomeu, președintele de la acea vreme, au luat în calcul sancționarea fotbalistului, după cum relatează Marca.

În cele din urmă, au renunțat la idee din cauza posibilei presiuni din partea mass-media. Pe deasupra, nu concepeau ca Pique să părăsească clubul înainte de finalul contractului, fiind un simbol al Barcelonei și, la acea vreme, un fundaș de încredere. 

Gerard Pique era cel mai bine plătit fundaș central din lume

Nu doar că Pique nu a fost sancționat, dar la acea vreme el era cel mai bine plătit fundaș central din lume. Jurnaliștii spanioli au intrat în posesia unui contract întocmit de Barcelona și trimis lui Pique cu o lună înainte ca prelungirea înțelegerii dintre cele două părți să fie anunțată, pe 15 decembrie 2017.

Acesta prevedea un salariu anual de 28,4 milioane de euro brut, fără bonsurile de performanță și obiectiv. Înainte de a obține acel contract, Pique ar fi mers la președintele Bartomeu căruia i-ar fi cerut să fie cel mai bine plătit stoper din lume, peste Sergio Ramos, care încasa 12,5 milioane de euro net de la Real Madrid.

După prelungire, Pique ajunsese la 15 milioane de euro net. Ulterior, în perioada pandemiei, a acceptat să-i fie redus salariul, iar diferența de bani să-i fie plătită eșalonat. 

608 meciuri,53 de goluri și 15 pase decisive are Gerard Pique la Barcelona

Mai multe știri din Spania: 

Cenzură în Spania! Șefii La Liga vor comentarii pozitive la meciurile transmise, altfel cer înlocuirea comentatorilor! Detalii incredibile

Shakira face dezvăluiri sfâșietoare despre relația cu Gerard Pique: „Am atâtea lucruri de spus” + Cântăreața răspunde acuzațiilor de fraudă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
terranovaaa
terranovaaa  •  22 Septembrie 2022, 15:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează