INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

BARCELONA. Vești îngrijorătoare date de Joan Laporta! Contractul lui Messi, în pericol!

Lionel Messi
foto: Imago
Lionel Messi foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 11:25 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 12:11

Joan Laporta, fostul președinte al Barcelonei (2003-2010) și marele favorit la viitoarele alegeri ale clubului blaugrana, a vorbit despre situația lui Lionel Messi la Barcelona și s-a referit și la proiectul Super Ligii Europei într-un interviu dat la emisiunea El Transistor, la postul Onda Cero. 

„Va fi o competiție închisă doar în primii trei ani, apoi vor fi retrogradări și promovări. Cele 18 echipe vor câștiga împreună 800 de milioane. Dar, odată cu Super Liga, se va pierde interesul pentru campionatele naționale”, a declarat acesta.

Amânarea alegerilor, piedică în calea prelungirii contractului lui Messi

Laporta e nemulțumit de amânarea alegerilor, care ar fi trebuit să aibă loc pe 24 ianuarie: „Nu ne ajută să-i prelungim contractul lui Messi. Pentru a-l convinge să rămână, e nevoie de un președinte și de comitet director”.

În urmă cu două zile, site-ul oficial al clubului catalan a anunțat că au fost suspendate alegerile pentru președinția Barcelonei. Acestea ar fi trebuit să aibă loc pe 24 ianuarie, dar au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus. Data la care vor avea loc va fi anunțată ulterior.

Citește și alte știri din La Liga:

Alt scandal la Barcelona! Și-a enervat colegii cu criticile sale și nu e prima oară! Cine sunt cei acuzați

DINAMO. Aleix Garcia și-a găsit echipă după plecarea de la Dinamo! Va juca în La Liga

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  20 Ianuarie 2021, 12:19

ce ingrijorat sunt.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează