INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Xavi l-a pus în capul listei de transferuri » Barcelona vrea un campion mondial

Xavi/ foto: Imago Images
Xavi/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 15:59 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 16:45

Barcelona a rămas fără un fundaș dreapta de meserie în această iarnă, după plecarea lui Hector Bellerin (27 de ani). Din acest motiv, antrenorul Xavi l-a pus în capul liste de achiziții din vară pe Juan Foyth (25 de ani), argentinianul de la Villaraeal.

Campionul mondial cu Argentina este unul dintre preferații lui Xavi, fiind considerat un transfer „esențial” în perioada de mercato din vară, potrivit Sport.es. Pentru a-l aduce pe Camp Nou, Barcelona ar trebui să plătească o sumă de aproximativ 30 de milioane de euro.

Propunere șocantă pentru UEFA din partea Federației Maghiare: „Vrem steagul Ungariei Mari pe stadioane!” + „A fost rasist, dar doar o perioadă”
UNGARIA
Propunere șocantă pentru UEFA din partea Federației Maghiare: „Vrem steagul Ungariei Mari pe stadioane!” + „A fost rasist, dar doar o perioadă”

Barcelona în vrea pe Foyth

Foyth, fundaș dreapta care poate juca și în centru, are 12 meciuri în acest sezon la Villarreal. A jucat o singură partidă la campionatul Mondial pentru Argentina. 

Fotyth este din 2021 în La Liga, când era cumpărat de Villarreal de la Tottenham pentru 15 milioane de euro. De-a lungul carierei a mai jucat la Estudiantes.

În acest moment, Barcelona îl folosește ca fundaș dreapta pe Jules Kounde, stoper de meserie. Acolo mai pot juca și Ronald Araujo (fundaș central) și Alejandro Balde (fundaș stânga). Catalanii l-au vândut în această iarnă pe Hector Bellerin la Sporting Lisabona, pentru 1 milion de euro. El era singurul fundaș dreapta de bază din lotul lui Xavi.

25 de milioane de euroeste cota lui Foyth, potrivit transfermarkt

Citește și:

Fostul jucător de la FCSB a ajuns viral în țara natală » Afecțiunea de care suferă l-a transformat complet

Alt atac la Manuel Neuer! Războiul declarațiilor continuă la Bayern, vine la rând directorul sportiv: „În calitate de căpitan, m-aş fi aşteptat la o atitudine diferită de la el”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close