INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern - Bremen 1-1. Bayern s-a blocat acasă: al doilea pas greșit din acest sezon. Și ce noroc cu Neuer!

Bayern - Bremen 1-1
Bayern - Bremen 1-1

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 19:04 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 19:29

Bayern - Werder Bremen 1-1. Căpitanul Neuer a fost omul meciului, cel care a evitat a doua înfrângere a campionilor din acest sezon cu mai multe parade spectaculoase. După 1-4 cu Hoffenheim, alte puncte pierdute de münchenezi, 1-1 acasă cu Werder. 

În urmă cu un an, Bayern o zdrobea acasă pe Werder Bremen. 6-1 pe "Allianz Arena". Acum, jocul nu a mai funcționat. Și victoria superbă din decembrie 2019 s-a transformat într-un egal chinuit în noiembrie 2020. După 3-2 în „Clasicul" cu Dortmund, bavarezii au risipit puncte unde nu se aștepta nimeni. Acasă, cu Bremen. 1-1.

Vezi AICI VIDEO de la meci!

Oaspeții au deschis scorul chiar înaintea pauzei (Eggestein 45) și, chiar dacă münchenezii au reușit să egaleze (Coman 62), jucătorii tânărului antrenor Florian Kohfeldt (38 de ani) au avut două mari ocazii pe final. De fiecare dată, americanul Sargent a fost blocat de Neuer.

Acesta a fost al doilea pas greșit al campioanei. După înfrângerea de la Hoffenheim, 1-4 pe 28 septembrie, egal la München în fața lui Werder.

Noua „perlă” din Dortmund, gata de debut! La 16 ani! Ar fi cel mai tânăr jucător din istoria Bundesligii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează