INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

„Cârtița” de la Bayern! Dat afară după 11 ani la club, pentru că ar fi „scurs” informații

Manuel Neuer și Toni Tapalovic/ foto: Instagram @manuelneuer
Manuel Neuer și Toni Tapalovic/ foto: Instagram @manuelneuer

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 15:50 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 16:49

Toni Tapalovic (42 de ani), antrenorul de portari de la Bayern Munchen și cavalerul de onoare al lui Manuel Neuer (36), a fost dat afară de clubul bavarez după 11 ani și jumătate.

Tapalovic ar fi fost prins de antrenorul Julian Nagelsmann că ar fi „scurs” informații ale staff-ului tehnic către Neuer, iar portarul le-ar fi transmis mai departe coechipierilor săi, potrivit Daily Mail, care citează Bild.

Are peste 400 de meciuri la Manchester United și a ajuns de nerecunoscut pe Twitter: „Dumnezeule!”
MANCHESTER UNITED
Are peste 400 de meciuri la Manchester United și a ajuns de nerecunoscut pe Twitter: „Dumnezeule!”

Antrenorul cu portarii de la Bayern, dat afară pentru scurgere de informații

Bayern a anunțat că a renunțat la serviciile lui Tapalovic pe site-ul oficial și a oferit și un motiv oficial. „Ca antrenor cu portarii, Toni a fost implicat în triumfurile noastre din ultimii ani. Vrem să îi mulțumim pentru asta. Diferențele dintre noi, în ceea ce privește modul de lucru, ne-au condus către această decizie”, a transmis Hasan Salihamidzic, directorul sportiv de la Bayern, pentru site-ul clubului.

Se pare că „diferențele în ceea ce privește modul de lucru” invocate de club au ascuns ceva mult mai grav, informează jurnaliștii germani. Încă din sezonul trecut, Nagelsmann l-ar fi prins pe Tapalovic în timp ce transmitea informații confidențiale ale staff-ului către Neuer.

Tapalovic era la Bayern din 2011, adică din același moment în care Neuer a ajuns în Bavaria. Eu au lucrat împreună și la Schalke. Pe baza relației bune de prietenie dintre cei doi, antrenorul a fost cavaler de onoare la nunta lui Neuer, în 2017.

Citește și:

Florentino Perez nu doarme: noua Super Ligă a Europei iese iar la suprafață » 50 de cluburi din 12 țări!

„Semnează și joacă în weekend” » Denis Drăguș schimbă campionatul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează