INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern se răzbună pe Barcelona pentru asaltul asupra lui Lewandowski: „O mutare-bombă!"

Bayern îl curtează pe Gavi. „Un transfer-bombă” scrie Mundo Deportivo
Bayern îl curtează pe Gavi. „Un transfer-bombă” scrie Mundo Deportivo

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2022 12:32 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 13:34

Oficialii lui Bayern sunt supărați că Barcelona îi face jocurile lui Robert Lewandowski și mai nou, în replică, atentează la Gavi, unul dintre giuvaierurile catalanilor.

Foarte mulți ani, Bayern Munchen și FC Barcelona au trecut drept cluburi prietene. Chiar dacă pe gazon nu s-au menajat, vezi acel 8-2 din „sferturile" Ligii Campionilor 2020, pe zona de transferuri, un „teren" la fel de sensibil, nu s-au călcat niciodată pe picioare. Până acum! Mărul discordiei: Robert Lewandowski! 

Se face transferul lui Erling Haaland! Acord pe 5 ani și un salariu colosal: 600.000 de euro săptămânal
TRANSFERUL ANULUI
Se face transferul lui Erling Haaland! Acord pe 5 ani și un salariu colosal: 600.000 de euro săptămânal

Robert Lewandowski vrea 30 de milioane de la Bayern! 

Bavarezii duc negocieri dure cu „bombardierul" polonez, pentru prelungirea contractului scadent în 2023. Clubul i-a oferit un an în plus și același salariu, 23 de milioane de euro pe sezon, Lewandowski vrea până-n 2025 și 30 de milioane pe stagiune. Mai mult, ca să pună presiune, el și impresarul său, Pini Zahavi, amenință cu un transfer la Barcelona. 

Potrivit cotidianului catalan Sport, ceea ce i-a scandalizat pe nemți este că Barcelona, deși se confruntă cu datorii de 1,3 miliarde de euro, și e clar că n-are bani să-i satisfacă pretențiile, a intrat în jocul polonezului și al lui Zahavi, bun prieten cu președintele blaugrana, Joan Laporta. 

Abia după ce conducătorii campioanei Germaniei le-au arătat omologilor catalani obrazul, directorul sportiv Mateu Alemany a precizat că "nu există nicio înțelegere între Barcelona și Lewandowski". Prea târziu, se pare. 

Bayern îl curtează pe Gavi. „Un transfer-bombă” scrie Mundo Deportivo 

Mundo Deportivo a dezvăluit deunăzi că unul dintre giuvaierurile Barcelonei, Gavi, 17 ani, este curtat intens tocmai de Bayern! „Ar fi un transfer-bombă!", apreciază jurnaliștii de la Bild, care au venit și cu detalii: „Mijlocașul ofensiv are contract până-n 2023 și o clauză de reziliere cifrată la 50 de milioane de euro. Un chilipir în cazul unui asemenea talent!". 

Bayern se răzbună pe Barcelona pentru asaltul asupra lui Lewandowski: „O mutare-bombă!
Bayern îl curtează pe Gavi. „Un transfer-bombă” scrie Mundo Deportivo

În decembrie, antrenorul Xavi chiar a insistat asupra rolului pe care mijlocașul ofensiv crescut în La Masia îl va avea în anii următori: „Gavi este un adevărat spectacol. El reprezintă viitorul acestui club. Incredibil cât de bine joacă la vârsta lui. Deja poate face diferența pe teren". Problema? Jucătorul ezită să prelungească.

40 de aparițiiare Gavi la Barcelona, până acum, în toate competițiile sezonului 2021/2022. În LaLiga, 27 de meciuri, a bifat 2 goluri și 6 assist-uri

Alte știri de fotbal internațional: 

Se face transferul lui Erling Haaland! Acord pe 5 ani și un salariu colosal: 600.000 de euro săptămânal

Xavi, după eșecul acasă în fața lui Cadiz: „Nu se poate așa ceva!” » Barcelona, coșmar la fel ca în urmă cu 19 ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
toss
toss  •  19 Aprilie 2022, 15:08

8-2 , 3-0 si 3-0 astea sunt razbunari...

rumunek
rumunek  •  19 Aprilie 2022, 13:42

Barca ar trebui să se concentreze in alte zone ale terenului, asta daca reușește sa scape de Griezmann și să ia ceva bani pe el. Apărarea e franjuri, daca ajungi să depinzi de Pique și Busquets, nume mari, dar foști. Mai adaugi pe Jordi Alba și Dani Alves, atunci celebra linie a lui Milan cu Tassoti, Costacurta, Baresi e echipa de juniori. O fi ușor prin Spania, dar vine Frankfurt și se strică fiesta.

bebe21
bebe21  •  19 Aprilie 2022, 13:26

nu va mai satura draq de bani...*** de doi bani...iar 'impresarii'...niste ***...s-a intors lumea asta cu fundul in sus..!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close