INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO+FOTO FCSB a scăpat ușor! Obligată să joace cu doi portari în teren: rezultat IREAL la pauză + președintele a izbucnit în plâns

Președintele lui Belenenses, Rui Pedro Soares, a plâns la pauză, în drum spre cabine +7   FOTO
Președintele lui Belenenses, Rui Pedro Soares, a plâns la pauză, în drum spre cabine

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 23:35 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 00:47

Din cauza unui focar de COVID-19, Belenenses a putut să treacă pe foaia de joc a meciului cu Benfica doar 9 fotbaliști, dintre care 2 portari

Totul despre liga portugheză AICI!

Belenenses a avut doar 9 fotbaliști apți pentru meciul de pe teren propriu cu Benfica, printre ei numărându-se și portarii Alvaro Ramalho și Joao Monteiro. Cel din urmă a fost folosit ca jucător de câmp. Gazdele au solicitat amânarea partidei, dar s-au lovit de refuzul forurilor competente.

După cum era de așteptat, liderul Benfica a defilat. A deschis scorul la prima acțiune, în minutul 1, și a intrat la vestiare cu scorul de 7-0!

Belenenses a ieșit doar cu 7 jucători de la cabine, în aplauzele fanilor de pe Estadio do Jamor. Imediat după reluarea jocului, Monteiro - portarul trimis în atac - s-a prăbușit pe gazon și a spus că nu mai poate continua din cauza unei accidentări. Arbitrul s-a consultat cu oficialii Ligii și a decis să fluiere finalul partidei, care s-a terminat cu scorul oficial de 0-7. Fanii prezenți au scandat „Liga e o rușine!”.

Președintele lui Belenenses a plâns!

FCSB a scăpat ușor! Obligată să joace cu doi portari în teren: rezultat IREAL la pauză + președintele a izbucnit în plâns

Președintele lui Belenenses, Rui Pedro Soares, a plâns la pauză, în drum spre cabine. „N-am cerut să fie amânat meciul. Nici celor de la Benfica, nici Ligii. Nu știm ce se va întâmpla, dar Belenenses nu va cere așa ceva”, spusese conducătorul portughez înainte de meci.

Reacția rivalelor

Sporting Clube de Portugal nu poate să se abțină din a comenta ce s-a întâmplat azi. Cine a lăsat să se întâmple acest lucru trebuie să reflecteze adânc, la fel toți cei care apără sportul adevărat și vor să-l ducă la cel mai înalt nivel. Acest eveniment atrage toată atenția internațională. 

Un episod negru în istoria fotbalului portughez, care e și-așa murdărit permanent de suspiciuni de corupție. Fotbalul portughez a fost rănit azi, la fel și cluburile sale. Ce s-a petrecut are implicații serioase în ceea ce privește credibilitatea campionatului și a celor care-l conduc. 

Nu putem rămâne indiferenți, altfel fotbalul portughez nu va fi luat în serios niciodată. Sporting CP e un club cu valori și principii la care nu va renunța și consideră o rușine ce s-a întâmplat azi 
- Comunicat Sporting CP

Ce s-a petrecut azi în cea mai importantă competiție internă trebuie să ne rușineze pe toți. Să dai voie să se joace un asemenea meci e iresponsabil și împotriva sportului adevărat. E o lovitură dată direct în inima fotbalului. După acest spectacol trist, singura întrebare care rămâne este: cât le va lua celor responsabili de fotbalul portughez să reacționeze la această rușine? 
- Comunicat Sporting Braga

+3 FOTO

Belenenses - Benfica, „meciul în care fotbalul și-a pierdut culoarea”

Fotbaliștii lui Belenenses au lansat pe rețelele de socializare un protest, „27 noiembrie 2021, ziua în care fotbalul și-a pierdut culoarea”. Demersul a fost ilustrat cu o poză de grup, alb-negru.

„Fotbalul are culoare doar atunci când există competiție. Fotbalul are culoare doar când este un exemplu. Astăzi, fotbalul și-a pierdut culoarea”, a fost mesajul distribuit de jucătorii lui Belenenses pe rețelele de socializare. 

FCSB a scăpat ușor! Obligată să joace cu doi portari în teren: rezultat IREAL la pauză + președintele a izbucnit în plâns

Ce e asta? Eu sunt singurul care nu înțelege de ce acest meci se joacă?!
Bernardo Silva, mijlocaș Manchester City, ex-Benfica

FCSB a scăpat ușor

FCSB a trecut printr-o situație similară la sfârșitul lunii octombrie. Însă vicecampioana a beneficiat de regulamentele din România și a putut să-și amâne partida cu Farul, pe care ulterior a și câștigat-o, 1-0. 

Totuși, roș-albaștrii au fost eliminați din Cupă la „masa verde”, întrucât nu s-au putut prezenta la „optimea” cu FC Voluntari, care nu putea fi reprogramată.

13 jucătoria avut FCSB pentru meciul cu Mioveni, 3-0, din 16 octombrie, dintre care doi portari: Vlad în primul „11”, Târnovanu pe bancă

Am vorbit cu Vlad și l-am întrebat dacă a jucat vreodată în câmp. A zis că a jucat la Brașov. E tehnicuț. Am pregătit echipament de câmp pentru ambii portari! Mă rog, «just in case» (n.r- „doar dacă era cazul”)
Mihai Stoica, manager FCSB

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO + FOTO Haaland a enervat o fană și a oferit faza zilei în Europa: „Adevăratul erou este cameramanul!” :)

Visul frumos s-a terminat pentru Tătărușanu » Anunțul făcut astăzi de Pioli

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
balotelli
balotelli  •  28 Noiembrie 2021, 11:45
Postat de catalin.palcu pe 28 Noiembrie 2021, 11:13

Pai daca erai sibian, stiai ca Hermanstadt a facut un playout de senzatie in sezonul 2019/2020. Si au terminat pe locul 2, nu au avut emotii cu retrogradarea. Dinamo aveau 5 restante, nu 6, 1 sau 2 din ele exact cu Hermanstadt. Care si ei au jucat numai 12 meciuri din 14. Nice try, dar nu esti sibian. Si daca esti fecesebist nu ma deranjeaza, ce ma irita e ca ne atacati non stop, chiar si cand nu e vorba de Dinamo in articol, nu va puteti voi abtine de la tot felul de analogii, fara fundament de cele mai multe ori.

Nu am atacat-o pe Dinamo în comentariu. Putea fi orice echipa în situația ei. Doar am considerat ca nu e normal sa joci după finalul campionatului cunoscând clasamentul final. De aceea se programează toate meciurile din ultima etapa la aceeasi ora.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  28 Noiembrie 2021, 11:13
Postat de balotelli pe 28 Noiembrie 2021, 09:26

De ce sa fiu neapărat FCSB-ist? Poate sunt sibian de-al lui nen-tu Klaus, ca să te citez și eu tot pe baza unor supoziții. Poate nu voiam ca Hermanstadt sa retrogradeze pentru ca Dinamo, o contracandidata, avea posibilitatea sa joace 6 restante cu 18 puncte pe masa știind ca echipa sibiana poate fi depășită și cu doar 8 puncte acumulate, așteptând in fata TV- lui jocurile alb-rosilor cu echipe lipsite de miza. Carne de tun? Serios? Poate anul asta. Asa se intampla când forurile pe care le blamezi schimba regulile în timpul jocului și decid ca nu mai retrogradează nimeni. Valoarea e de Liga 2, cu tot respectul pentru devotamentul și implicarea suporterilor. Cat despre legătură mea de suflet cu FCSB, faptul ca sunt de acord cu politica lor privind vaccinarea obligatorie nu ma transforma în fan. Dacă nu ești fan Dinamo nu înseamnă că ești FCSB-ist. Mai sunt și alte echipe. Dar dacă vezi lucrurile doar în alb și negru, sau poate alb-roșu n-ai cum sa înțelegi.

Pai daca erai sibian, stiai ca Hermanstadt a facut un playout de senzatie in sezonul 2019/2020. Si au terminat pe locul 2, nu au avut emotii cu retrogradarea. Dinamo aveau 5 restante, nu 6, 1 sau 2 din ele exact cu Hermanstadt. Care si ei au jucat numai 12 meciuri din 14. Nice try, dar nu esti sibian. Si daca esti fecesebist nu ma deranjeaza, ce ma irita e ca ne atacati non stop, chiar si cand nu e vorba de Dinamo in articol, nu va puteti voi abtine de la tot felul de analogii, fara fundament de cele mai multe ori.

valentindragobete
valentindragobete  •  28 Noiembrie 2021, 09:56
Postat de rooster.adevar.at pe 28 Noiembrie 2021, 08:57

Sunteti absolut geniali !!! Dupa ce ca ati tradus aceasta stire de pe un alt site, nu v-ati putut abtine si ati strecurat voi in titlu si obsesia voastra pt feceebeaua. Sunteti o rusine pentru meseria de ziaristi. Traducatorilor !!!

Chapeau

Vezi toate comentariile (15)
Comentează