INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Reacția lui Benjamin Mendy, după acuzaţiile de viol: „Nu sunt Brad Pitt, dar femeile vin la mine”

Benjamin Mendy, Foto: Getty Images
Benjamin Mendy, Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 16:59 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 17:03

Benjamin Mendy, 28 de ani, campionul mondial francez al lui Manchester City, riscă între 5 și 20 de ani de închisoare, dar presa engleză nu exclude nici detenția pe viață. 

E judecat pentru 9 capete de acuzare, dintre care șapte pentru viol. „Am făcut sex cu peste 10.000 de femei. Nu sunt Brad Pitt, dar femeile vin la mine. Nu pentru cum arăt, ci pentru fotbal”, a afirmat el în prima sa declarație la proces, conform BBC

MM Stoica susține că fanii de la FCSB n-au fost rasiști la meciul cu Rapid: „Cei mai mulți țigani suporteri îi avem noi!” + „Să ajungi să te smiorcăi pentru așa ceva...”
FCSB - RAPID 3-1
MM Stoica susține că fanii de la FCSB n-au fost rasiști la meciul cu Rapid: „Cei mai mulți țigani suporteri îi avem noi!” + „Să ajungi să te smiorcăi pentru așa ceva...”

Benjamin Mendy: „Nu sunt Brad Pitt, dar femeile vin la mine”

A vorbit despre orgiile din vila sa de 6 milioane: „Nu știam că pot răni sentimentele cuiva dacă amândoi vrem sex. Dacă o femeie mi-ar spune «Nu», aș accepta și m-aș opri. Să mă culc cu mai multe femei pe noapte era ceva normal pentru mine, deși recunosc că pare ciudat. Nu aș urla «Îmi place să fac sex!», pentru că, la fel, ar părea ciudat”.

Mendy a declarat că a început să primească atenție din partea femeilor încă de la vârsta de 18 ani, când evolua pentru Marseille. Întrebat de judecător dacă și-a dat seama de ce, el a răspuns: „La început, nu, dar după aceea, da. Datorită statutului”.

Cu toate acestea, fotbalistul francez a declarat că faptul că se află în arest preventiv l-a făcut să „învețe multe lucruri despre viață”. „Regret acum! Când am fost în închisoare am început să realizez o mulțime de lucruri. Stăteam toată ziua, singurul lucru pe care îl poți face este să meditezi”.

Benjamin Mendy: „Am învățat multe lucruri despre viață”

Mendy a declarat în fața instanței că a fost prima dată în viața sa când a făcut altceva decât fotbal. 

„Am învățat valoarea banilor. Câștigam 4 lire sterline pe zi pe care îi cheltuiam la cantină. Pentru prima dată am fost cu adevărat atent la tot. Viața pe care o aveam înainte, tot ceea ce îmi doream aveam, pur și simplu le cumpăram. Am fost trist și supărat că voi merge la închisoare, dar în același timp am învățat multe lucruri despre viață și despre felul în care ajunsesem”, a adăugat Mendy.

Citește și:

Cazul „Mangia” a șocat fotbalul românesc » Alte 8 scandaluri cu infracțiuni de natură sexuală și cum au reacționat cluburile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează