INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BILBAO - BARCELONA

BILBAO - BARCELONA 0-0 // VIDEO + FOTO Niciun meci fără scandal în Spania » Penalty refuzat de VAR Barcelonei în ultimul minut!

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 23:58

Barcelona a remizat alb pe terenul lui Athletic Bilbao și simte tot mai aproape răsuflarea rivalei Real Madrid. Catalanii mai au doar 6 puncte în avans în clasament. 

Bilbao, resuscitată în mandatul lui Gaizka Garitano, a fost formația mai periculoasă în debutul partidei. Yuri Bechiche, Markel Susaeta și Yeray Alvarez au ratat 3 șanse importante înainte ca Messi să iasă la rampă. Starul argentinian a fost blocat miraculos de Iago Herrerin în minutul 37, după o cursă caracteristică.

1șut pe poartă a avut Barcelona în prima repriză

Catalanii nu și-au revenit nici după pauză. Perioada de acalmie a fost întreruptă în ultimele 10 minute, când Inaki Williams, vitezomanul din lotul bascilor, a ratat 3 șanse importante în fața unui Ter Stegen în zi de grație.

Cu câteva secvențe înaintea fluierului final, Barcelona a cerut o lovitură de la 11 metri. Dani Garcia a intrat neglijent prin alunecare și l-a doborât pe Semedo. Arbitrajul VAR a intervenit și a decis, spre nemulțumirea oaspeților, că nu a fost fault.

semedo +7 FOTO

Barcelona este în continuare lider în Spania, cu 51 de puncte acumulate în 23 de etape. Rivala Real Madrid s-a apropiat la 6 lungimi, în timp ce Atletico Madrid e la 7 puncte distanță.

Clasament Spania

clasmament spania

Vezi și: 

MANCHESTER CITY - CHELSEA 6-0 // VIDEO + FOTO Pep Guardiola, victorie ZDROBITOARE în derby! City, lider provizoriu în Premier League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
zagna
zagna  •  11 Februarie 2019, 14:43

Cred ca-i visezi si noaptea pe Stelisti, de-i amesteci in povestea asta cu VAR-ul ! Vezi ca, de ce ti-e frica nu scapi...

952030968311337
Pavel Danut  •  11 Februarie 2019, 13:12

Iar se vrea câstigarea campionatului de *** de la real?că numai cu ajutorul arbitrajelor pot şi ei câştiga !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  11 Februarie 2019, 12:54

nu a fost penalty !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează