INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

Fostul fotbalist de la FCSB se destăinuie: „Becali vrea să controleze totul! Liga 1 e un campionat ciudat”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 20:48 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 21:19

Bozhidar Chorbadzhiyski (26 de ani), stoperul bulgar care a fost la FCSB vreme de 4 luni și jumătate, între august și decembrie 2019, a rememorat scurta perioadă petrecută la clubul roș-albastru.

În august 2019, FCSB l-a împrumutat pe Chorbadzhiyski de la ȚSKA Sofia, plătind 50.000 de euro pentru a beneficia temporar de serviciile jucătorului. Aventura bulgarului în capitala României nu a fost însă reușită. El a jucat doar 4 meciuri în tricoul lui FCSB, fiind adesea lăsat în afara lotului.

Chorbadzhiyski evoluează acum pentru Stal Mielec, locul 8 în prima ligă din Polonia, și a vorbit cu jurnaliștii polonezi. Bulgarul afirmă despre campionatul românesc că „e ciudat”, dar a adus un argument eronat prin care și-a susținut opinia: a afirmat că fotbaliștii din Liga 1 sunt suspendați la fiecare 3 cartonașe galbene cumulate, când de fapt pragul avertismentelor este de 4. 

Detalii de la negocierile pentru transferul lui Florin Tănase de la FCSB: „Bă, voi sunteți copii?!”
FCSB
Detalii de la negocierile pentru transferul lui Florin Tănase de la FCSB: „Bă, voi sunteți copii?!”

Bozhidar Chorbadzhiyski, ex-FCSB: „Nu mi-a plăcut fotbalul românesc” 

„Am fost împrumutat acolo, ceea ce a înrăutățit lucrurile. Când eram sănătos, nu puteam juca, pentru că Steaua ar fi trebuit să-i plătească pe cei de la ȚSKA pentru utilizarea mea. De asta s-au tot «adunat» accidentări și suspendări. Să fiu sincer, n-am vrut să merg acolo, dar clubul a decis să profite de oferta primită și a fost singura mea opțiune, din păcate. 

Oricum, nu mi-a plăcut fotbalul românesc, campionatul e ciudat. În ce altă țară ești suspendat când primești 3 cartonașe galbene? Pe lângă asta, felul în care sunt conduse cluburile este atipic. Înțeleg că jucam atât în competițiile interne cât și în Europa League, dar erau peste 30 de jucători în lot. Nu e normal.

Steaua m-a plătit mereu la timp, dar am auzit că dacă cineva îl deranja pe patron, ar fi putut primi amenzi neașteptate. Gigi Becali este un tip mândru și încrezător, care vrea să controleze totul în club, inclusiv echipa. Ca atare, străinilor le e greu”, a spus stoperul bulgar pentru TVPSport.

Am avut plăcerea de a-l întâlni pe Lukasz Gikiewicz la FCSB, dar a jucat acolo pentru puțin timp, așa că nu am avut mari șanse de a discuta mult. 

- Bozhidar Chorbadzhiyski, ex-FCSB

9 meciuriare Chorbadzhiyski în naționala Bulgariei, pentru care a debutat în 2016

Fostul fotbalist de la FCSB se destăinuie: „Becali vrea să controleze totul! Liga 1 e un campionat ciudat”
Bozhidar Chorbadzhiyski

Mai multe știri despre FCSB: 

Ignorat de Becali? MM Stoica, luat prin surprindere de transferul pregătit de FCSB: „Poate merge la Gigi fără să ştiu"

Gigi Becali, decizie categorică la FCSB: „Nu sunt dispus să risc! Vreau doar să mă acopăr, să nu-mi cadă gunoaie în oală și să nu-mi înghețe picioarele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează