INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRESCIA - ROMA 0-3

Brescia - Roma 0-3. VIDEO Prestație ciudată a unui portar din Serie A: gafe greu de explicat la toate golurile

Lorenzo Andrenacci, gafe în lanț în Brescia - Roma +7   FOTO
Lorenzo Andrenacci, gafe în lanț în Brescia - Roma

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 09:58 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 10:22

AS Roma s-a impus în deplasarea de la Brescia, 3-0, dar în centrul atenției a fost Lorenzo Andrenacci (25 de ani), portarul gazdelor.

Lorenzo Andrenacci, aflat la al doilea meci din acest sezon, a avut o prestație rar întâlnită la asemenea nivel. Seara neagră a început imediat după pauză, în minutul 48, când a scăpat în poartă un șut trimis de Fazio exact pe direcția lui. Andrenacci a scăpat mingea dincolo de linia porții, iar sistemul VAR a validat reușita. 

La golul secund, marcat de Kalinic în minutul 62, Lorenzo a fost din nou păcălit. A vrut să intercepteze centrarea trimisă de Perez, apoi a realizat că ieșirea e hazardată. S-a dezechilibrat și i-a permis atacantului croat să marcheze un gol ușor. Andrenacci și-a desăvârșit „capodopera” în minutul 74. Zaniolo a șutat puternic de la 14 metri, dar pe direcția portarului. Acesta a pus greșit mâinile și a scăpat balonul în plasă. De remarcat însă faptul că în afara gafelor, goalkeeperul Bresciei a avut și câteva intervenții salvatoare.

VIDEO. Vezi golurile din Brescia - Roma 0-3

Brescia, aproape retrogradată

Cu această victorie, AS Roma ajunge la 54 de puncte, pe locul 5 în Serie A. Brescia este penultima în Italia, cu 21 de puncte, și are șanse minime de salvare.

Citește și alte știri despre fotbalul din Italia: 

Lazio - Sassuolo 1-2. FOTO Ștefan Radu își poate lua adio de la titlul în Serie A! Lazio, cădere inexplicabilă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
radumatei
radumatei  •  13 Iulie 2020, 13:58

Primul gol era parabil, poate. Dar la urmatoarele doua chiar nu i se poate reprosa nimic portarului. Daca asta e "prestatie ciudata" a portarului, atunci ce se poate spune despre prestatia zilnica a "jurnalistilor" GSP?

liviustefanvasile
liviustefanvasile  •  13 Iulie 2020, 12:01
Postat de maryan_ro83 pe 12 Iulie 2020, 13:18

Gafe greu de explicat :))) Irosirea timpului de catre GSP.. nu a gresit la niciun gol, chiar ma gandeam cine stie ce goluri a primit.. 3 goluri normale pentru o echipa a Bresciei in fata Romei..

Hartia de impachetat peste , nu are nici o treba cu sportul .Daca era Gigi Becali in poarta era extraordinar. Vai de voi cu GSp-ul vostru....

gintonic
gintonic  •  13 Iulie 2020, 09:03

In clasamentul Seriei A, apar doua echipe Udinese, pe locul 15 si pe 18. Parca erau totusi 3 de Udinese, dar mi-au iesit doar doua la numaratoare de data asta! :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează