INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HERTHA

Bundesliga suferinței! Al patrulea jucător din campionatul german bolnav de cancer

Jean-Paul Boetius, foto: Imago
Jean-Paul Boetius, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 22 septembrie 2022 15:22 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 15:33

Jean-Paul Boetius, 28 de ani, extrema olandeză de la Hertha Berlin, are tumoare testiculară. După operație, va începe tratamentul de chimioterapie. La fel ca în cazurile lui Timo Baumgartl (Union Berlin), Marco Richter (Hertha) și Sébastien Haller (Dortmund).

Un an plin de griji în Bundesliga. Încă un jucător bolnav în campionatul german. 

Un alt pilon al Barcelonei părăsește echipa lui Xavi! O nouă aventură după 15 ani
BARCELONA
Un alt pilon al Barcelonei părăsește echipa lui Xavi! O nouă aventură după 15 ani

Mesajul clubului: „Gândurile noastre sunt alături de tine, Djanga!" 

Atacantului olandez Jean-Paul Boëtius, 28 de ani, de la Hertha, i s-a descoperit o tumoare testiculară. Clubul berlinez a anunțat că batavul, venit gratis în vară de la Mainz, a fost examinat miercuri. Atunci s-a dat alarma. Va fi operat în curând. 

„Gândurile noastre sunt alături de tine, Djanga!", i-a transmis Hertha pe rețelele de socializare. 

Este al 4-lea fotbalist din Bundesliga cu tumoare testiculară în 2022, al doilea al Herthei. 

Intervenție chirurgicală și chimioterapie

  • În aprilie, germanul Timo Baumgartl (26 de ani, fundaș central la Union Berlin) a fost diagnosticat cu cancer. După intervenția chirurgicală, a făcut chimioterapie. Și, pe 18 septembrie, a jucat primul său meci al sezonului, fiind titular la 2-0 cu Wolfsburg. Union i-a prelungit pentru încă o stagiune împrumutul de la PSV Eindhoven. 
  • În iulie, alt german, aripa dreaptă Marco Richter (24 de ani, aripă dreaptă, Hertha). A fost operat, a trecut prin chinurile tratamentului, dar a depășit perioada dificilă. Are patru apariții în actualul campionat, cu două goluri pentru alb-albaștri. 
  • Tot în iulie, vârful ivorian Sébastien Haller (28 de ani), de-abia achiziționat de Borussia de la Ajax și care nu debutase oficial la Dortmund, a fost al treilea jucător cu tumoare testiculară. A urmat pașii obișnuiți în asemenea cazuri dramatice. Intervenție chirurgicală și chimioterapie. Speră să revină în acest an la galben-negri.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Paradoxul neverosimil de la Barcelona: Gerard Pique era cel mai bine plătit fundaș central din lume, dar conducerea îl acuza că a prejudiciat clubul!

Antonio Rudiger face afirmații de neînțeles: „Am făcut greșeli premeditat pe teren”. Motivul e uimitor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mattteo
mattteo  •  22 Septembrie 2022, 20:10
Postat de achenbachfrederikk pe 22 Septembrie 2022, 17:13

Lasa filosofia agiler. Alta e cauza dar si asa nu iti publica astia atunci comentariul Doar sunt ai lui Ringer.

Eu sunt curios la ce te referi

achenbachfrederikk
achenbachfrederikk  •  22 Septembrie 2022, 17:13

Lasa filosofia agiler. Alta e cauza dar si asa nu iti publica astia atunci comentariul Doar sunt ai lui Ringer.

agiler
agiler  •  22 Septembrie 2022, 16:37

Cancerul ăsta a depășit HIV ca boală a secolului în care trăim.Bagam în noi o grămadă de chimicale.Alimentele pe care le mâncăm și chiar și unele băuturi sunt pline de ele.E foarte greu în ziua de azi să mănânci un fruct ori legumă care nu sunt contaminate.De carnea provenită de la animale nu mai spun că acolo problema e la ferme unde sunt hrănite cu mizerii.Acelasi lucru e valabil și la păsări.Pestele la fel pentru că otravim oceanele și mările.De cel adus din crescătorii nici nu mai are rost să vorbesc.Plus poluarea din jurul nostru care ne afectează zilnic.Cine trăiește mai mult de 80 de ani în zilele noastre e minune.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează