INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cei mai înfocați fani din Europa au luat foc cînd au văzut prețurile la bilete » Protest inedit

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 17:22

Fanii lui Liverpool au în plan o acțiune de protest. Aceasta va avea loc la meciul de sîmbătă, cu Sunderland.

Fanii din grupul Spion Kop 1906 au făcut apel la toată lumea prezentă la partidă să părăsească stadionul în minutul 77, pentru a protesta împotriva prețurilor la bilete.

Americanii care dețin clubul britanic au anunțat costurile tichetelor pentru sezonul viitor, iar suporterii "cormoranilor" au luat foc.

"La meciul cu Sunderland va fi primul dintre protestele pregătite de noi referitor la prețurile biletelor pentru campionatul 2016/2017. Cei de la LFC cred că e ok să facă mai mulți bani ca niciodată luînd de la fani. Mai mult cu 2 milioane de lire sterline!

Asta înseamnă că biletul de meci va fi 77 de lire, iar abonamentul pe un sezon 1029 de lire. Trebuie să ne susținem cauza și să le spunem că e inacceptabil.

În minutul 77, ieșiți de pe stadion. Spuneți-le prietenilor, rudelor, tuturor din jurul vostru. Spuneți-le de ce. Arătați că vă pasă. Iubiți echipa, urîți prețurile", au comunicat reprezentații fanilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close