INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Scandal la Chelsea. Directorul comercial, concediat după ce s-a aflat că a hărțuit sexual o femeie!

Todd Boehly, patronul lui Chelsea FOTO: Imago
Todd Boehly, patronul lui Chelsea FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 14:54 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 15:50

Chelsea l-a concediat pe Damian Willoughby, directorul comercial al clubului, după ce a trimis o serie de „mesaje nepotrivite” agentei Catalina Kim.

Damian Willoughby i-ar fi trimis mesaje cu conținut explicit sexual unei agente. Incidentul a avut loc înainte ca Willoughby să fie angajat de Chelsea. Agenta l-ar fi anunțat pe Tom Glick, președintele lui Chelsea,chiar în momentul în care l-au angajat pe Damian Willoughby. 

Femeia i-a trimis lui Glick mesajele prin care a încercat să-i dovedească că a fost hărțuită sexual, potrivit The Telegraph.

Final în „telenovela” Dan Petrescu » Patronul Nelu Varga a făcut anunțul: „Doar ce am vorbit la telefon”
CFR CLUJ
Final în „telenovela” Dan Petrescu » Patronul Nelu Varga a făcut anunțul: „Doar ce am vorbit la telefon”

Damian Willoughby a mai lucrat în calitate de director comercial pentru Electronic Arts, compania care se ocupă de realizarea jocului FIFA, dar și pentru clubul Manchester City. Todd Boehly, patronul lui Chelsea, l-a angajat pentru a maximiza veniturile pe zona comercială a clubului.

Chelsea, despre acțiunile lui Damian Willoughby: „Comportamentul este contrar mentalității clubului”

Chelsea a postat un comunicat după dezvăluirile din The Teleghraph , anunțând demiterea imediată a directorului comercial al clubului.

„Deși au fost trimise înainte de angajarea lui la club, un astfel de comportament este absolut contrar mentalității și culturii stabilite de noii proprietari ai clubului.

Proprietarii clubului lucrează neobosit pentru a stabili și atinge cele mai înalte standarde atât pe teren, cât și în afara terenului, și sunt hotărâți să stabilească și să cultive o cultură a transparenței, responsabilității, incluziunii, diversității și oportunităților”, a transmis clubul.

Citește și alte știri:

Toni Petrea vrea să facă achiziții de răsunet la Chindia Târgoviște. Sunt vizați 2 jucători de la FCSB!

Postarea incredibilă a soției unuia dintre starurile de la Real Madrid: „Vii de la război?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
666piturca
666piturca  •  21 Septembrie 2022, 20:13

E clar acum. Vine Petrescu antrenor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează