INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea pregătește revoluția la finalul sezonului » Opt jucători, pe făraș!

Kepa și-a pierdut locul de titular în poarta lui Chelsea, după o serie de evoluții slabe
Kepa și-a pierdut locul de titular în poarta lui Chelsea, după o serie de evoluții slabe

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2020 16:32

Chelsea se pregătește pentru o vară foarte importantă. Se anunță multe schimbări în lotul londonezilor, după ce vara trecută au avut interzis la transferuri.

Chelsea are parte de un sezon slab sub comanda lui Frank Lampard. După un început de campanie promițător, avântul lui Chelsea a încetinit. Londonezii ocupă în acest moment un loc de Champions League în campionatul englez, însă au un avans de doar 3 puncte față de ocupanta locului 5, Manchester United. În Champions League, lucurile stau și mai rău pentru Chelsea: în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor, londonezii au pierdut la scor de neprezentare cu Bayern: 0-3 pe teren propriu!

Mai mulți jucători ai „albaștrilor” nu sunt văzuți drept soluții de viitor pentru redresarea echipei, astfel că Frank Lampard este dispus să renunțe la ei în vară. Până la opt jucători pot pleca de la Chelsea: Fundașii Kurt Zouma, Emerson și Marcos Alonso, mijlocașii Ross Barkley și Jorginho, jucătorii de atac Willian și Pedro, dar și cel mai scump portar din istorie, Kepa Arrizabalaga! 

80 milioane de euroeste suma plătită de Chelsea celor de la Athletic Bilbao pentru Kepa

Primul transfer făcut pentru următorul sezon 

Chelsea a anunțat la începutul săptămânii faptul că a ajuns la un acord total cu marocanul Hakim Ziyech (26 de ani). Acesta a fost transferat de la Ajax Amsterdam, în schimbul sumei de 40 de milioane de euro, și se va alătura lotului echipei conduse de Frank Lampard în vară.

Interzis la transferuri

În luna ianuarie a anului 2019, FIFA a anunțat faptul că londonezilor le va fi interzis să facă transferuri în următoarele două perioade de transfer: vara anului 2019 și perioada de transferuri din ianuarie 2020.

Oficialii lui Chelsea au atacat decizia FIFA la Tribunalul de Arbitraj Sportiv și au primit un răspuns îmbucurător: interdicția le-a fost înjumătățită, ceea ce însemna că londonezilor le era permis să facă transferuri în ianuarie 2020. În ciuda acestui fapt, Chelsea nu a adus niciun jucător în această iarnă, iar lotul lui Frank Lampard pare mai subțire ca oricând.

Citește și:

CHELSEA - BAYERN 0-3 // London has fallen! Serge Gnabry e coșmarul echipelor din Premier League: „dublă” cu Chelsea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează