INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LECCE - AC MILAN

Tătărușanu a luat două goluri în primele 23 minute » Cât s-a terminat Lecce - AC Milan

Ciprian Tătărușanu, în remiza Lecce - Milan 2-2 / Sursă foto: Imago Images
Ciprian Tătărușanu, în remiza Lecce - Milan 2-2 / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 21:31 / Actualizat duminica, 15 ianuarie 2023 00:11

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a bifat un nou meci ca titular la AC Milan, în duelul campioanei en-titre cu Lecce, încheiat 2-2, în etapa #18 din Serie A. Conduși la pauză, 0-2, „diavolii” au marcat de două ori după pauză și au plecat cu un punct de pe Stadio Via del Mare.

Folosit de Stefano Pioli pentru cel de-al 17-lea meci oficial la rând, după accidentarea lui Mike Maignan, Tătărușanu a avut o primă repriză complicată. 

Lecce - AC Milan 2-2. Tătărușanu a luat două goluri în 20 minute

După doar trei minute, Theo Hernandez și-a marcat în proprie poartă, printr-o respingere greșită din jumătatea careului, un procedeu nefericit care l-a prins pe picior greșit pe goalkeeper-ul român.

Apoi, în minutul 23, Lecce a mai înscris o dată, Baschirotto l-a învins pe Tătărușanu grație unei lovituri de cap excelent plasate. Reușita nu-i poate fi imputată însă românului. 

Milan a mărit turația după pauză și a reușit să egaleze. Rafa Leao a redus din diferență în minutul 58, pentrui ca fundașul Davide Calabria să restabilească egalitatea în minutul 70.

Cu două remize în ultimele două meciuri din campionat, Milan pare să fi pierdut contactul cu liderul Napoli. „Diavolii” sunt pe doi, cu 38 de puncte, la nu mai puțin de 9 puncte față de napolitani.

Tătărușanu venea după eliminarea din Cupa Italiei, în care a fost declarat MVP

Într-un moment când Ciprian Tătărușanu era tot mai criticat de presa italiană, portarul a apărat bine în „optimile" Cupei Italiei, 0-1 cu Torino

A blocat șutul lui Lukici într-un duel unu contra unu, dar a fost învins în prelungiri și Milan a părăsit competiția, 0-1 pe San Siro cu Torino. Tătă a fost ales MVP rossonero de cotidianul roz, care l-a notat cu 6,5, cel mai mare calificativ la Milan. „La gol, ce putea face?”, au întrebat jurnaliștii peninsulari. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Chelsea a câștigat cursa cu Arsenal pentru noua senzație din Ucraina » Plătește 100 de milioane de euro!

Moruțan e pe val în Italia! Încă un gol marcat în Serie B + are un bilanț remarcabil în campionat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
st.il.
st.il.  •  15 Ianuarie 2023, 16:04

Apără tătărușanu'l !?...Unde, când, cuuum ???...Bietul...a.c.milan !...

tag_team
tag_team  •  15 Ianuarie 2023, 10:48

Cand joaca Tata, Milan trebuie sa dea minim 2 goluri, ca sa nu piarda...

tag_team
tag_team  •  15 Ianuarie 2023, 10:45

Are aceleasi "performante" ca la nationala Romaniei...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează