INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Clauza secretă din contractul lui Ousmane Dembele! Suma pentru care francezul o poate părăsi pe FC Barcelona

Ousmane Dembele, în tricoul celor de la FC Barcelona. 
FOTO: IMAGO IMAGES
Ousmane Dembele, în tricoul celor de la FC Barcelona. FOTO: IMAGO IMAGES

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 13:29 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 16:12

Ousmane Dembele (25 de ani), jucătorul francez al celor de la FC Barcelona, a semnat o nouă înțelegere cu gruparea catalană în vara acestui an, ce va fi valabilă până în iunie 2024. În acest contract ar fi stipulată o clauză de reziliere în valoare de 50 de milioane de euro, care ar fi fost propusă de reprezentanții legali ai fotbalistului. 

Această clauză a fost introdusă prin prisma faptului că nici aceștia, nici Dembele nu au primit bonusuri în momentul în care fotbalistul născut la Vernon a semnat noul contract. Clauza va putea fi activată de către orice club încă din vara viitoare, notează cotidianul francez L'Equipe.

Diario AS publică o întâmplare savuroasă: „Am mers la vot și am scris «Forța Duckadam, Viva Butragueno!»”
SPANIA
Diario AS publică o întâmplare savuroasă: „Am mers la vot și am scris «Forța Duckadam, Viva Butragueno!»”

De notat faptul că acel club care și-l dorește pe Ousmane Dembele va trebui să le plătească fotbalistului francez și agenților acestuia nu mai puțin de jumătate din clauza de reziliere. Astfel, orice club interesat ar trebui să vireze în conturile francezului și ale agenților săi suma de 25 de milioane de euro. 

30 de milioane de euroeste cota de piață a lui Ousmane Dembele, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Chelsea s-a arătat interesată de serviciile lui Ousmane Dembele în această vară

Chelsea, formație ce a încheiat sezonul trecut de Premier League pe poziția a treia, a fost unul dintre cluburile ce și-au arătat interesul pentru aducerea fotbalistului francez în vârstă de 25 de ani la echipă. 

27 de selecțiia adunat francezul în tricoul „cocoșului galic”, reușind să marcheze 4 goluri. A debutat pentru naționala Hexagonului în septembrie 2016, într-un amical câștigat de francezi în fața Italiei, scor 3-1

Todd Boehly (49 de ani), unul dintre membrii consorțiului ce a cumpărat gruparea londoneză în luna mai a acestui an, și-a dorit foarte mult să îl aducă pe Ousmane Dembele pe Stamford Bridge. Internaționalul francez a fost curtat intens de antrenorul de la acea vreme al lui Chelsea, Thomas Tuchel, plecat între timp de la formația din capitala Angliei. Tuchel și Dembele au colaborat excelent în Germania, la Borussia Dortmund, unde au cucerit împreună Cupa Germaniei. 

Ousmane Dembele, la al șaselea sezon pe Camp Nou

Ousmane Dembele se află la al șaselea sezon în tricoul celor de la FC Barcelona. Francezul a fost adus în iunie 2017, de la Borussia Dortmund, în schimbul unei sume uriașe: 125 de milioane de euro. A strâns în tricoul catalanilor 158 de apariții, reușind să marcheze 34 de goluri și să ofere 38 de pase de gol. 

5trofee a cucerit Ousmane Dembele cu FC Barcelona: 2 titluri în La Liga, 2 Cupe ale Spaniei și 1 Supercupă a Spaniei.

Citește și alte articole din fotbalul internațional: 

Un jucător legendar al lui Manchester City a fost amendat pentru că a lovit o femeie!

Viktor Orban, jignit de un mare antrenor ucrainean, de etnie maghiară, pentru sprijinul acordat Rusiei: „Un gunoi, țigan nenorocit! Ungaria să fie scoasă din UE!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează