INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

VIDEO + FOTO CONCACAF a reacționat după ce vicepreședintele Surinamului a jucat într-un meci oficial! Măsuri dure luate împotriva lui și a cluburilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 14:35 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 15:09

CONCACAF a reacționat rapid după ce Ronnie Brunswijk, vicepreședinte în Surinam, a fost căpitanul lui Inter Moengotapoe în meciul cu Olimpia, scor 0-6. 

În Liga CONCACAF, Ronnie Brunswijk a fost titular pentru Inter Moengotapoe și a fost înlocuit după 53 de minute chiar de fiul său, debutând astfel în fotbalul profesionist la 60 de ani și 198 de zile!

CONCACAF l-a suspendat pe vicepreședintele din Surinam

Francezii de la L'Equipe scriu azi că șefii CONCACAF au luat măsuri drastice în urma partidei. Astfel, vicepreședintele Surinamului a fost suspendat timp de trei ani din toate competițiile, fiind acuzat de încălcarea regulilor de integritate. În plus, cele două cluburi au fost descalificate din competiție

„Comitetul de Disciplină al CONCACAF a investigat clipul care a circulat pe rețelele sociale și, după discuții cu ambele echipei, s-au constat încălcări serioase ale regulilor de integritate.

Astfel, ambele cluburi au fost excluse din competiție, cu efect imediat, iar domnul Ronnie Brunswijk a fost suspendat timp de trei ani din toate competițiile CONCACAF”, se arată în comunicat, în care se precizează că investigațiile vor continua.

Ronnie Brunswijk, fost luptător de gherilă căutat de Interpol

Ronnie Brunswijk, patronul clubului Inter Moengotapoe, a făcut senzație și a devenit viral pe internet. A fost chiar căpitanul echipei în meciul cu Olimpia (Honduras), în Liga CONCACAF. Supraponderal, cu burtă, a rămas pe teren 53 de minute, timp în care a reușit 14 pase corecte din 17 încercări. A fost înlocuit de fiul său, Damian. Scorul nu-l interesa prea mult. 0-6!

Brunswijk este un fost luptător de gherilă, ex-bodyguard al lui Dési Bouterse, cel care a dat o lovitură de stat în 1980 și care a fost președintele Surinamului între 2010 și 2020. De mult timp e căutat de Interpol pentru trafic de droguri. 

CONCACAF a reacționat după ce vicepreședintele Surinamului a jucat într-un meci oficial! Măsuri dure luate împotriva lui și a cluburilor

Pe 29 iunie 2020, politicianul a fost ales președinte al Parlamentului, dar nici două săptămâni mai târziu a devenit vicepreședintele țării. Potrivit Marca, acesta ar avea 50 de copii!  Mai mult, e acuzat că în tinerețe a jefuit bănci, iar acum deține o mină de aur.

CONCACAF a reacționat după ce vicepreședintele Surinamului a jucat într-un meci oficial! Măsuri dure luate împotriva lui și a cluburilor

VIDEO A împărțit bani adversarilor

 

La finalul meciului, acesta a intrat la bustul gol în vestiarul adversarilor și a fost filmat împărțind bani jucătorilor echipei câștigătoare.

Citește și: 

Cristiano Ronaldo a decis: devine antrenor după retragerea din fotbal » prima echipă pe care ar putea să o pregătească

Scandal în Spania » Courtois sugerează că arbitrul nu a vrut să dea penalty Realului după ce a fost criticat de Atletico!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează