INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

COVID-19. Și jucătorii din Premier League renunță la bani » Ce măsuri s-au luat în Anglia

Cluburile din elita Angliei au anunțat că fotbaliștii vor ceda 30 la sută din bani în perioada crizei. foto: Guliver/Getty Images +33   FOTO
Cluburile din elita Angliei au anunțat că fotbaliștii vor ceda 30 la sută din bani în perioada crizei. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 20:07

COVID-19. Totul s-a rezolvat astăzi. După ce Matt Hancock, ministrul britanic al sănătății, le-a cerut jucătorilor să accepte reducerea salariilor, toate cluburile din elita Angliei au anunțat că fotbaliștii vor ceda 30 la sută din bani în perioada crizei. 

Meciurile suspendate pe termen nedeterminat

Premier League va oferi 125 de milioane de lire (141 de milioane de euro) pentru celelalte trei divizii profesioniste engleze, iar 20 de milioane vor ajunge la Serviciul Național de Sănătate. 

Tot astăzi, s-a anunțat că meciurile au fost suspendate pe termen nedeterminat. Până când toată lumea va fi în siguranță. De-abia atunci se va juca din nou în Premier League.

FOTO. Impactul COVID-19 pe mapamond:

+29 FOTO

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS. Idee surprinzătoare în plină pandemie » Un club a cerut ca Premier League să se joace în China

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează