INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL NASSR

A vorbit urât despre Ronaldo și va fi dat afară de Al Nassr! » „După ce l-am văzut pe Cristiano la antrenament, m-am convins că am dreptate”

Cristiano Ronaldo/ foto: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 16:21 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 22:24

Al Nassr a reziliat de comun acord contractul cu Vincent Aboubakar și l-a putut înregistra astfel pe Cristiano Ronaldo. Camerunezul ar fi fost „sacrificat” de saudiți și pentru că a vorbit urât despre superstarul portughez. 

Echipa din Arabia Saudită avea nevoie să rezilieze contractul unui jucător străin pentru a-l putea folosi pe Ronaldo, iar Al Nassr a decis să renunțe la Aboubakar, concurent pe post cu portughezul, potrivit Record. Căpitanul naționalei Camerunului era la clubul saudit din iulie 2021.

Deși oficial a fost pus pe liber pentru ca Ronaldo să poată fi înregistrat, cu siguranță că șefilor clubului saudit și lui Ronaldo nu le-au picat deloc bine declarațiile oferite recent de Aboubakar. 

Zilele trecute, Vincent Aboubakar a oferit declarația care, cel mai probabil, a agitat definitiv spiritele în culisele lui Al-Nassr și i-a compromis viitorul în Arabia: „Credeam că Messi e cel mai bun jucător din istorie, dar după ce l-am văzut pe Ronaldo la antrenament, acum sunt sigur, mi-am dat seama că am avut dreptate!”, a spus Aboubakar, potrivit Mundo Deportivo

După despărțirea de Al-Nassr, ar fi curtat de Manchester United, conform portalului talksport.com

Alisson sau Karius? Gafa memorabilă de pe Anfield a fost decisivă: Liverpool are misiune grea în Cupă
ANGLIA
Alisson sau Karius? Gafa memorabilă de pe Anfield a fost decisivă: Liverpool are misiune grea în Cupă

Alți jucători cu renume în Europa din lotul lui Al Nassr sunt David Ospina și Talisca.

Când debutează Cristiano Ronaldo la Al Nassr

Cristiano Ronaldo nu a putut juca în primul meci după semnarea cotractului cu Al Nassr, 2-0 cu Al Taee. Contractul cu Aboubakar fusese reziliat înainte de partidă, iar Cristiano a fost înregistrat imediat, dar portughezul nu a putu juca din cauza unei suspendări.

Ronaldo mai are o etapă de suspendare de ispășit și nu va juca pe 14 ianuarie, cu Al Shabab. Astfel, CR7 va juca primul meci la Al Nassr pe 22 ianuarie, împotriva lui Al Ettifaq.

De ce a fost Ronaldo suspendat

În aprilie 2022, la finalul partidei câștigate de Manchester United pe terenul lui Everton, scor 2-1, Ronaldo i-a dat peste mână unui fan advers și i-a aruncat telefonul.

A vorbit urât despre Ronaldo și va fi dat afară de Al Nassr! » „După ce l-am văzut pe Cristiano la antrenament, m-am convins că am dreptate”
Momentul în care Ronaldo îi dă peste mână suporterului lui Everton

Pe 17 noiembrie, Federația din Anglia a judecat cazul și a dictat o suspendare de două meciuri pentru lusitan, plus o amendă de 50.000 de lire sterline.

Ronaldo nu a apucat să ispășească pedeapsa din cauza pauzei provocate de Campionatul Mondial. Primul meci disputat de Manchester United după turneul din Qatar a fost pe 21 decembrie, cu Burnley, în Cupa Ligii Angliei. Contractul lui Cristiano era deja încheiat în acel moment.

Potrivit regulamentului FIFA, suspendările rămân în vigoare în momentul transferului jucătorului în alt campionat.

Citește și:

Omagiul adus de Juventus lui Gianluca Vialli » Scrisoarea care a emoționat un întreg stadion

Courtois nu era în poartă, dar a scăpat incredibil de gol » Ratare antologică în Villarreal - Real Madrid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  08 Ianuarie 2023, 18:58

Kismet! Ce potrivire minunată, uanderfuliană, intre Ronaldo si clubul lui MBS, also known as ATM.

pain89
pain89  •  08 Ianuarie 2023, 18:51

a vazut ca al-nasr avea nevoie sa scape de un stranier si stia ca putea sa profite sa-i faca sa-l dea afara sa poata cere despagubiri si sa ia si un bonus mare la semnat cu viitoarea echipa.

stefanr
stefanr  •  08 Ianuarie 2023, 18:48

Aboubakar a fost foarte destept la faza asta. I-a fortat pe aia sa il aleaga pe el ca fiind jucatorul caruia i se reziliaza contractul. Sigur ca valoare erau alti jucatori mai slabi. Dar asa cel mai probabil si-a luat toti banii pana la sfarsitul contractului si acum poate semna liber cu cine vrea. Era si cel mai bun moment pt el pt un transfer, imediat dupa un mondial bun facut. La fix au venit declaratiile alea :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează