INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

video Cristiano Ronaldo, apariție-surpriză la Real Madrid!

Ronaldo a discutat cu ASncelotti la antrenamentul lui Real Madrid/ foto: captură Twitter @Real Madrid
Ronaldo a discutat cu ASncelotti la antrenamentul lui Real Madrid/ foto: captură Twitter @Real Madrid

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 18:20 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 19:35

Cristiano Ronaldo (37 de ani), atacantul lui Al Nassr, a fost prezent la antrenamentul lui Real Madrid de la Riad.

Real Madrid este în Arabia Saudită pentru Supercupa Spaniei. A trecut de Valencia în semifinală, 4-3 la penalty-uri după 1-1 în 120 de minute, și o va înfrunta la Barcelona în finala de duminică. Primul El Clasico al anului se joacă de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1.

„A semnat” » Manchester United l-a transferat pe jucătorul jignit de Messi la Mondial
MANCHESTER UNITED
„A semnat” » Manchester United l-a transferat pe jucătorul jignit de Messi la Mondial

Ronaldo a profitat de prezența Realului la Riad și a fost prezent la antrenamentul de vineri, penultimul înaintea finalei cu Barcelona.

Cristiano Ronaldo, prezent la antrenamentul lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo, legenda lui Real Madrid, a fost surprins discutând cu antrenorul Carlo Ancelotti. Cei doi au cucerit împreună Liga Campionilor cu madrilenii, în 2014.

Cei de la Real Madrid l-au invitat pe Cristiano Ronaldo la finala Supercupei cu Barcelona, dar încă nu au primit un răspuns. Va depinde de programul lui Ronaldo la Al Nassr. Portughezul se antrenează cu saudiții și așteaptă data de 22 ianuarie, zi în care va putea debuta la noua sa echipă. 

Cristiano nu a jucat cu Al Taee (2-0) și nu va evolua nici împotriva lui Al Shabab, pe 14 ianuarie. Ronaldo a fost suspendat două partide după ce i-a spart telefonul unui fan al lui Everton, la finalul unui meci cu Manchester United. Suspendările rămân valide chiar dacă jucătorii se transferă la altă echipă, astfel că CR7 nu a putut juca în primele două meciuri după ce a semnat cu Al Nassr.

450 de goluria înscris Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului.

Citește și:

Incredibil » Benjamin Mendy a fost absolvit în 7 capete de acuzare pentru viol și agresiune sexuală! Risca închisoare pe viață

Arsenal își ia atacant » Oferta uriașă pusă pe masă de londonezi pentru un talent de la Șahtior Donețk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  13 Ianuarie 2023, 23:30

Ce a uitat GSP sa spuna, este ca initiativa asta NU a fost a lui Ronaldo. El doar a preluat ideea de la Domnul Tiriac, care este un fel de mentor al acestui docil fotbalist. Dl Tiriac, modest, ca de obicei, neinteresat sa zăngăne doar despre sine, a dat din cap cu un zambet sugubăts, care - in anumite momente - ar putea fi interpretat si ca o pare. Ză Best is Yet To Cam.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close