INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Principala teamă a lui Cristiano Ronaldo legată de fiul său, dezvăluită de Khabib Nurmagomedov: „Nu pot să zic că am fost surprins”

Khabib Nurmagomedov (32 de ani) și Cristiano Ronaldo (36 de ani) +49   FOTO
Khabib Nurmagomedov (32 de ani) și Cristiano Ronaldo (36 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 19:50 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 20:35

Khabib Nurmagomedov (32 de ani) a dezvăluit o conversație cu unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului, Cristiano Ronaldo (36 de ani).

Fostul campion din UFC a vorbit despre fiul lui Cristiano Ronaldo, iar acesta a spus că tatăl său își dorește să urmeze o carieră în fotbal asemănătoare cu a superstarului portughez. Khabib s-a retras din UFC anul trecut, după ce l-a învins pe Justin Gaethje și a ajuns la un record impresionant, 29-0. Acesta nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru fotbal și a fost pe stadion la meciul din optimile Ligii Campionilor, dintre PSG și Barcelona, câștigat de formația lui Mbappe și Neymar cu 4-1.

Khabib Nurmagomedov: „Când ai totul, este mai greu să găsești acea motivație”

„Vorbesc cu Cristiano aproape în fiecare zi. Mi-a povestit că își dorește ca fiul lui să-i fie succesor. Când Cristiano era copil, el doar putea să viseze la o simplă pereche de adidași, dar fiul lui are de toate. Îi este teamă că nu va avea aceeași poftă de fotbal. De obicei, oameni își doresc să atingă anumite obiective, dar când ai totul este mai greu să găsești acea motivație.

Când mi-a zis asta, nu pot să zic că am fost surprins, dar mi-a plăcut să îl ascult. Am realizat că este o persoană care nu se mulțumește cu un titlu, două sau trei. Recent, a câștigat al 30-lea titlu din cariera sa. Este cel mai bun marcator din toate timpurile, iar eu cred că va mai juca două sau trei sezoane”, a declarat Khabib Nurmagomedov pentru publicația The Sun.

2010este anul în care s-a născut Cristiano Ronaldo Jr., fiul cel mai mare al starului lusitan. În acest moment, fiul lui Ronaldo evoluează pentru juniorii lui Juventus

+45 FOTO

VIDEO. Cele mai frumoase goluri marcate de Cristiano Ronaldo în primele 100 de meciuri disputate în tricoul lui Juventus

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Modificare importantă de regulament! Decizia IFAB » Se schimbă și legea ofsaidului?

Robert Lewandowski, acuzat de „trucuri dubioase la impozite” din drepturile de imagine

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează