INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DOCUMENTAR

VIDEO & FOTO Logodnica lui Cristiano Ronaldo spune tot în cel mai nou documentar: „Am trăit cel mai rău moment din viața mea! Nimeni nu știe ce simt de fapt”

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 11:30 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 11:43

Netflix se pregătește de o nouă lansare de gală! Pe 24 martie, cunoscuta platformă de streaming online va lansa în mod oficial cel de-al doilea sezon al documentarului „Eu sunt Georgina”. Totul despre viața logodnicei lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez.

Conform producătorilor, vorbim despre „un portret emoționant și profund al femeii din spatele aparențelor, fotografiilor, poveștilor și articolelor de pe prima pagină”. „Eu sunt Georgiana” dezvăluie toate aspectele vieții partenerei startului portughez, de la cele mai publice și cunoscute la cele mai intime.

„O vom însoți în viața de zi cu zi, o vom vedea în rolul de mamă și parteneră și vom merge cu ea în călătorii și la petreceri. O vom cunoaște pe adevărata Georgina Rodriguez”, mai transmit producătorii documentarului.

Georgina Rodriguez: „Am trăit cel mai rău moment din viața mea! Nimeni nu știe ce simt de fapt”

În acest moment, Georgina Rodriguez are peste 47 de milioane de urmăritori pe Instagram și este protagonista celui de-al doilea sezon al documentarului despre viața sa, după cel lansat în urmă cu un an.

Cei doi sunt împreună din 2016, de pe vremea când Ronaldo evolua la Real Madrid, în Spania. Georgina și Cristiano au împreună doi copii, pe Alana Martina și Bella Esmeralda.

A povestit cum trăia înainte să-l cunoască pe Cristiano

Frumoasa brunetă a povestit cât de greu i-a fost când s-a mutat în Madrid, din Argentina, și cum trăia înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo.

+44 FOTO

„Mutarea mea la Madrid a fost oribilă. Căutam un apartament ieftin, care să coste maximum 300 de euro pe lună. Am ajuns într-unul care fusese cameră de depozitare. Iarna era foarte frig, iar vara era foarte cald. Viața mea s-a schimbat când l-am cunoscut pe Cristiano Ronaldo”, a spus Georgina, potrivit The Sun.

Georgina l-a cunoscut pe fotbalist când lucra ca vânzătoare într-un magazin Gucci, unde primea 15 euro pe oră. „Înainte, vindeam genți într-un magazin pe strada Serrano, acum le colecționez”, adăuga Georgina.

„Dragoste la prima vedere”

Georgina a povestit cum s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo și cum a fost cucerită din prima de starul portughez.

+44 FOTO

„M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, spunea ea.

230 de milioanede abonați în peste 190 de țări, Netflix este liderul global al serviciilor de televiziune cu difuzare online

Citește și:

Kim Kardashian, promisiune pentru un superstar din Premier League: „Voi fi acolo! Sărbătorim împreună”
ANGLIA
Kim Kardashian, promisiune pentru un superstar din Premier League: „Voi fi acolo! Sărbătorim împreună”
Paige Spiranac are concurență! Iubita lui Oscar De La Hoya a revenit la o veche pasiune: „Imaginează-ți fetele tale preferate de pe Instagram confruntându-se într-o competiție. Topless. Asta facem noi”
GOLF
Paige Spiranac are concurență! Iubita lui Oscar De La Hoya a revenit la o veche pasiune: „Imaginează-ți fetele tale preferate de pe Instagram confruntându-se într-o competiție. Topless. Asta facem noi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează