INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL NASSR

FOTO Accesoriul preferat al lui Cristiano Ronaldo » Poartă un inel de logodnă care costă o avere!

Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images +7   FOTO
Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2023 17:48 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2023 19:32

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a semnat cu Al Nassr și a luat cu el în Arabia Saudită și cel mai de preț accesoriu pe care îl poartă aproape la fiecare ocazie importantă: un inel de logodnă de peste 230.000 de euro!

În mod normal, accesoriul purtat de Ronaldo este folosit ca inel de logodnă de către femei. Acest lucru nu îl deranjează pe Cristiano, care a purtat bijuteria în diferite ocazii, ultima dintre ele fiind drumul spre Riad, înainte de prezentarea oficială la Al Nassr.

Un internațional, prins la aeroport cu 100 kg de cocaină în bagaj!
FRANȚA
Un internațional, prins la aeroport cu 100 kg de cocaină în bagaj!

Inelul are un diamant galben uriaș în centru, flancat de mai multe diamante albe mai mici. Prețul este unul amețitor, de peste 230.000 de euro.

+3 FOTO

Primul scandal cu Ronaldo la Al-Nassr. A plecat la pauză din lojă!

Cristiano Ronaldo a văzut numai prima repriză a meciului Al Nassr - Al Ta'ee (2-0) din tribune, după care s-a plictisit și a plecat la vestiar, provocând nedumerire printre conducători.

Debutul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită s-a amânat, și din motive birocratice. Al-Nassr nu a reușit să-l înscrie încă la Ligă și oricum nici nu avea drept de joc, din cauza unei suspendări pe două meciuri cu care s-a transferat din Anglia.

Portughezul a venit totuși la stadion, la partida cu Al Ta'ee, pentru a se familiariza și cu atmosfera, mai ales că biletele toate fuseseră vândute, fanii crezând că acum îl vor vedea pe atacantul de 37 de ani jucând.

Cristiano s-a cam plictisit în lojă și aproape de pauză a plecat! A apucat să vadă însă deschiderea scorului și primul gol marcat de Talisca, ridicându-se în picioare, după care s-a dus la vestiare. Și nu s-a mai întors în lojă pentru repriza secundă.

A preferat să vadă partida la un televizor din vestiar. Acolo s-a bucurat pentru al doilea gol reușit de brazilianul Talisca și și-a văzut de antrenamentul pe bicicletă.

Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: „Am zis că trebuie să-i văd partea fotbalistică. Asta ca să nu-l urăsc. N-am primit un pahar cu apă”

Citește și:

Lovitură grea pentru Bayern: infectarea cu COVID-19, ascunsă de națională, i-a provocat probleme la inimă vedetei de la Mondial!

Pe cine-și mai dorește Al-Nassr din Europa, după Cristiano Ronaldo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
alexh
alexh  •  07 Ianuarie 2023, 19:50

Chiar ne interesa cât costă accesoriul preferat al lui Ronaldo. Pantofii, cravata, costumul, cât costă?

81mada
81mada  •  07 Ianuarie 2023, 19:36

Deci aveti target? Stiri despre Ronaldo…

Vezi toate comentariile (2)
Comentează