INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Ce nebunie! A plătit o avere pentru un bilet la amicalul de gală dintre Cristiano Ronaldo și Leo Messi

Amicalul dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Foto: Instagram
Amicalul dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 15:42 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 15:42

Un magnat saudit a plătit suma exorbitantă de 2,4 milioane de euro, la o licitație, pentru a vedea pe stadion amicalul dintre Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Lionel Messi (35).

Interes major în Arabia Saudită pentru amicalul care va opune PSG și o selecționată a vedetelor locale, compusă din jucători de la Al-Nassr și Al-Hilal. Va fi mâine seară un nou prilej pentru un duel între Messi și Cristiano Ronaldo, care va fi căpitanul combinatei.

Florin Răducioiu a vorbit cu doctorul Bresciei: „Era șocat! Avea telefonul blocat de ziariștii italieni!” » Ce explicații i-a dat medicul referitor la perfuziile roz
SERIE A
Florin Răducioiu a vorbit cu doctorul Bresciei: „Era șocat! Avea telefonul blocat de ziariștii italieni!” » Ce explicații i-a dat medicul referitor la perfuziile roz

Ședință foto la vestiar cu jucătorii

Un duel pe care un magnat imobiliar saudit nu a vrut sub nicio formă să-l rateze. Acesta a participat la o licitație organizată la Riyadh de Turki al-Sheikh, șeful Autorității generale pentru Divertisment și consilierul Curții Regale, și a câștigat un tichet în schimbul unei sume cu adevărat fabuloase. 

2,4 milioane de euro a plătit pentru un loc special la marele meci, asortat și cu accesul în „zona VIP” plus posibilitatea de a participa la o ședință foto cu vedetele celor două formații și a discuta și cu jucătorii la vestiare după partidă.

Au existat peste 2 milioane de cereri pentru un tichet

Licitația a pornit de la un milion de riyals saudiți (245.000 de euro) și a ajuns la 10 milioane, echivalentul a 2,4 milioane de euro, fiind adjudecată de Mushref al-Ghamdi. 

Banii plătiți în schimbul „biletului de aur” ajung în conturile organizației caritabile saudite Ehsan. Au existat pe net cereri de peste două milioane pentru un tichet la acest amical de gală.

Cristiano Ronaldo debutează duminică

Meciul va fi primul pe care Cristiano îl va juca în Arabia Saudită ca fotbalist al lui Al-Nassr, la doar 3 zile distanță de mult așteptatul debut în campiona. 

Coleg îi va fi lui Ronaldo Salem Al-Dawsari, autorul golului victorios al Arabiei Saudite la CM contra Argentinei. De la campioana Franței nu vor lipsi vedetele Messi, Mbappé și Hakimi.

Citește și:

Barcelona vrea să dea lovitura în mercato! Căpitanul lui Manchester City ar fi dorit pe Camp Nou

Debut senzațional, Luis Suarez! Hattrick într-o repriză la Gremio, cum nu mai reușise de 10 ani!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  18 Ianuarie 2023, 16:42

Mda.......A plătit o avere ca să vadă ” o selecționată a vedetelor locale”!! Oare care or fi acelea vedete locale? Așa-i când n-ai ce face cu banii, și nici nu te duce capul cum să-i folosești!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează