INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

FOTO Ronaldo plătește 280.000 de euro/lunar pentru prima locuință din Arabia Saudită » Imagini fabuloase: „Priveliște unică”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) plătește o chirie lunară de peste 280.000 de euro pentru actualul stabiliment din Riad. Familia portughezului ocupă două etaje din acel mai luxos hotel al capitalei Arabiei Saudite. +9   FOTO
Cristiano Ronaldo (37 de ani) plătește o chirie lunară de peste 280.000 de euro pentru actualul stabiliment din Riad. Familia portughezului ocupă două etaje din acel mai luxos hotel al capitalei Arabiei Saudite.

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 20:06 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 20:07

Cristiano Ronaldo (37 de ani) plătește o chirie lunară de peste 280.000 de euro pentru actualul stabiliment din Riad. Familia portughezului ocupă două etaje din acel mai luxos hotel al capitalei Arabiei Saudite.

Cristiano Ronaldo va primi la Al Nassr cel mai mare salariu din istoria sportului, 200 de milioane de euro pe sezon. Cvintuplul Balon de Aur își permite astfel un lux incredibil și locuiește în hotelul „Four Season”. 

FOTO: fourseasons
FOTO: fourseasons
FOTO: fourseasons
FOTO: fourseasons
+5 FOTO

Ronaldo, chirie de 280.000 de euro în Arabia Saudită

Transferul în Arabia Saudită l-a luat prin surprindere pe Ronaldo. Nu a avut timp să caute o casă pe măsura pretențiilor sale, așa că a apelat la serviciile celui mai luxos stabiliment local.

Ronaldo a închiriat două etaje complete pentru el, familia lui și pentru oamenii de securitate, informează Daily Mail. Nu mai puțin de 17 camere sunt rezervate de Cristiano.

Mutarea nu este una definitivă. Conform sursei citate etajele au fost închiriate pentru o lună, timp în care Ronaldo și Georgina vor căuta o casă a lor.

Cele două etaje rezervate de Ronaldo, 48 și 50, sunt descrise pe site-ul oficial al hotelului: „Vizitatorii noștri se pot bucura de o priveliște unică asupra orașului. Găsesc aici un living personalizat, un birou privat, o sală de mese și o cameră media”.

VIDEO. Pe stadion la Portugalia - Elveția, trimisul GSP a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Răzvan Marin a marcat senzațional pentru o revenire electrizantă pe terenul lui Lazio! Primul gol al sezonului pentru român

Răzvan Lucescu transferă un brazilian de 35 de ani, care l-a avut antrenor pe Mircea Lucescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dobrin
dobrin  •  10 Ianuarie 2023, 01:52
Postat de mocirlaautohtona pe 09 Ianuarie 2023, 13:40

sincer da cam mult

Daca nu s-a inscris in programul "Prima casa"....

mocirlaautohtona
mocirlaautohtona  •  09 Ianuarie 2023, 13:40

sincer da cam mult

81mada
81mada  •  08 Ianuarie 2023, 21:15

Parca avea supermarket doar pentru el… Acum sta la hotel…

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close