INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Cristiano Ronaldo i-a scris fostului coechipier turc, după cutremurele devastatoare: „Doar ce am vorbit cu el”

Cristiano Ronaldo și Merih Demiral // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo și Merih Demiral // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 23:11 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 23:26

Fundașul central turc Merih Demiral (24 de ani), fost coleg cu Cristiano Ronaldo (38) la Juventus, a dezvăluit că portughezul l-a contactat după dezastrul natural din Turcia, unde au avut loc două cutremure majore.

  • Luni, 6 februarie, două cutremure majore au zguduit Turcia și Siria. Primul, de 7,8 grade pe scara Richter, a avut loc în provincia Gaziantep. 
  • Al doilea, de 7,5 grade, a avut loc câteva ore mai târziu, la 100 de kilometri distanță de epicentrul primului, conform Libertatea
  • Cel puțin 7.200 de oameni din Turcia și Siria au murit în urma celor două cutremure.

În această seară, fotbalistul turc Merih Demiral, acum legitimat la Atalanta, a dezvăluit că a fost contactat de Cristiano Ronaldo, cu care a fost coechipier la Juventus.

Drama înfiorătoare a lui Eric: „Există riscul să-mi fie amputat piciorul!” » Lacrimi în timpul interviului GSP: „Am dureri insuportabile, sunt în depresie de 2 ani”
INTERVIU
Drama înfiorătoare a lui Eric: „Există riscul să-mi fie amputat piciorul!” » Lacrimi în timpul interviului GSP: „Am dureri insuportabile, sunt în depresie de 2 ani”

Cristiano Ronaldo i-a scris fostului coechipier turc, după cutremurele devastatoare

„Doar ce am vorbit cu Cristiano. Mi-a spus că este foarte trist pentru ceea ce s-a întâmplat în Turcia și am decis să scoatem la licitație un tricou al lui, semnat, din colecția mea. Toate încasările vor merge în zona afectată de cutremur”, a scris Demiral.

Ulterior, Demiral a anunțat că a fost contactat și de alți foști coechipieri, Leonardo Bonucci și Paulo Dybala. Bonucci a donat un tricou, Dybala a trimis o sumă de bani.

Momentan, cea mai mare ofertă pentru tricoul lui Ronaldo se ridică la 14.862 de euro.

Foto: Imago
Foto: Imago
+10 FOTO

Mai multe știri despre acest subiect: 

Jucătoarea din România a prins în Turcia cutremurele devastatoare de luni: „Au anulat turneul, e doliu național. Deocamdată, rămân aici”

Ahmet Eyüp Türkaslan, fostul elev al lui Șumudică, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează