INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Ronaldo, interviu devastator! N-a iertat pe nimeni: „Mă simt trădat! Nu îl respect pe Ten Hag” + „Fanii trebuie să știe adevărul de la mine”

Cristiano Ronaldo și Piers Morgan/ foto: Twitter @Piers Morgan
Cristiano Ronaldo și Piers Morgan/ foto: Twitter @Piers Morgan

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 07:13 / Actualizat marti, 16 mai 2023 18:25

Cristiano Ronaldo (37 de ani), atacantul lui Manchester United, a oferit un interviu în care a spus lucrurilor pe nume.

Portughezul se simte trădat de Manchester United și acuză că antrenorul Ten Hag a vrut să scape de el. Ronaldo a avut un conflict cu olandezul în octombrie. La 2-2 cu Tottenham, Cristiano nu a vrut să intre în teren în minutul 89 și a fost exclus din lot pentru următoarea partidă, cu Chelsea.

Cristiano i-a cerut scuze antrenorului și a fost reprimit în lot după meciul cu londonezii.

Răducioiu a pus la punct un titular de la FCSB: „Trebuie să învețe să fie bărbat”
FCU CRAIOVA - FCSB 0-2
Răducioiu a pus la punct un titular de la FCSB: „Trebuie să învețe să fie bărbat”

Ronaldo, atac la Ten Hag: „Nu îl respect pentru că nu mă respectă”

Nu îl respect pe Ten Hag pentru că nici el nu îmi oferă mie respect. Anumiți oameni nu mă vor aici. Nu doar antrenorul, mai sunt doi - trei băieți. Și nu doar anul acesta, anul trecut de asemenea.

Sincer, nu ar trebui să spun asta. Dar nu îmi mai pasă. Oamenii trebuie să audă adevărul de la mine. Mă simt trădat”, a declarat Cristiano Ronaldo în interviul cu celebrul jurnalist englez Piers Morgan, citat de Daily Mail.

Ronaldo: „Progresul de la plecarea lui Ferguson e zero”

Ronaldo a continuat în aceeași notă și a criticat clubul Manchester United per ansamblu.

„De când a plecat Sir Alex Ferguson de la club, clubul nu a evoluat deloc. Progresul e zero. Nimic nu s-a schimbat. Nici măcar piscina, jacuzzi-ul, sala de forță. Parcă s-ar fi oprit în timp, ceea ce m-a surprins enorm. 

Fanii ar trebuie să știe adevărul de la mine. Vreau ce e mai bine pentru Manchester United. Dar sunt anumite lucruri în interiorul clubului care nu te lasă să ajungi la nivelul lui City, Liverpool și mai nou Arsenal”, a mai spus Ronaldo.

Ronaldo, despre Ralf Rangnick: „Nici nu auzisem de el”

Cristiano nu l-a iertat nici pe Ralf Rangnick, antrenorul lui Manchester United din sezonul trecut.

„Nici măcar nu auzisem de el. Dacă tu nici măcar nu ești antrenor, cum vrei să vii pe banca lui Manchester United?”, a declarat Ronaldo.

A avut o replică și pentru Rooney, fostul său coleg, cel care l-a criticat public pentru atitudinea sa: „Nu știu de ce mă critică așa de mult. Poate pentru că s-a retras, iar eu încă mai joc la un nivel foarte ridicat. Nu o să spun că arăt mai bine ca el, dar ăsta ar fi adevărul”

Dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: ”Am zis că trebuie să-i văd partea fotbalistică. Asta ca să nu-l urăsc. N-am primit un pahar cu apă”

Citește și:

Ce au făcut stranierii în acest weekend » Tătărușanu, integralist în Milan - Fiorentina  » Victorie categorică pentru PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
BLOG
Ce au făcut stranierii în acest weekend » Tătărușanu, integralist în Milan - Fiorentina » Victorie categorică pentru PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
Un fotbalist din Serie A a suferit o accidentare horror și ratează Mondialul din Qatar: imagini dure
ACCIDENTARE
Un fotbalist din Serie A a suferit o accidentare horror și ratează Mondialul din Qatar: imagini dure

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
Stelian66
Stelian66  •  13 Decembrie 2022, 07:42

Hai cu cratimele si cu virgulele . *** ? Cand vad atata *** sunt f calm . Chiar rad !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  14 Noiembrie 2022, 19:15

Ronaldo imbatraneste urat .

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  14 Noiembrie 2022, 17:18
Postat de Stelian66 pe 14 Noiembrie 2022, 14:22

Nu adulez nici un om pe lumea asta. Esti total pe langa subiect . Reciteste ce am scris si pune pe o foaie de hartie realizarile lui Ten haag si cele ale lui Ronaldo. Apoi pe cele ale lui Ronaldo vs realizarile tale. Sunt oameni care cred ca daca dau cu pietre in altii care s-au realizat , o sa fie si ei la nivelul lor. Ura (hate-ul) naste ura si energia negativa nu iti va creste calitatile tie, implicit nu vei avea performante mai mare. Concentreaza-te pe viata ta, vezi ce poti face profesional, CR7 a facut destule , ca si Messi si altii. Ei nu stiu de voi dintr-un motiv simplu, nu ati inregistrat nimic valoros pe harta lumii. Cam despre asta e vorba , despre a aprecia valorile sau a da cu pietre in ele sperand ca daca vor cade de pe piedestal , vor fi la nivelul vostru. Viata irosita !

Calmează te man! Mai ia o gura de aer! Sa nu pățești ceva!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează