INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO Karma! Declarațiile lui Cristiano Ronaldo de acum 6 ani fac înconjurul internetului: „Unde joacă Xavi? În Qatar? N-are nicio relevanță!”

Cristiano Ronaldo, în perioada Real Madrid / foto: Guliver/Getty Images +18   FOTO
Cristiano Ronaldo, în perioada Real Madrid / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 decembrie 2022 10:31 / Actualizat sambata, 31 decembrie 2022 13:13

Cristiano Ronaldo a bătut palma cu saudiții de la Al-Nassr, în ceea ce reprezintă unul dintre cele mai neașteptate transferuri din istoria recentă a acestui sport. Portughezul va evolua pentru prima oară în țările arabe, o destinație pe care CR7 părea că n-o tolerează în urmă cu câțiva ani.

La câteva ore după ce Cristiano Ronaldo și-a pus semnătura pe contractul cu Al-Nassr, pe internet au început să circule fragmente dintr-un interviu acordat de lusitan în 2016, la un an după ce rivalul său de la acea vreme, Xavi Hernandez, lăsa Barcelona pentru un transfer în Qatar.

Iritat de un comentariu al lui Xavi, care proclamase într-un interviu supremația lui Messi în fața portughezului, Cristiano Ronaldo l-a „înțepat” pe acesta:

Cristiano Ronaldo a semnat cu noua echipă! Contract „galactic” + primele imagini și reacții
TRANSFER
Cristiano Ronaldo a semnat cu noua echipă! Contract „galactic” + primele imagini și reacții

Cristiano Ronaldo, în 2016: „Unde joacă Xavi? în Qatar?”

„Cel mai căutat jucător de pe internet sunt eu. Cei care vor să apară pe coperți sau să promoveze lucruri vorbesc despre mine. Ce contează pentru mine ce spune Xavi? El unde joacă? În Qatar sau nu știu, nu are nicio relevanță. A câștigat totul, dar nu a câștigat niciodată un Balon de Aur. Eu am trei”, spunea Ronaldo la acel moment. 

„Dacă era doar despre bani, ai fi în Arabia Saudită acum!” » Interviul lui Piers Morgan cu Ronaldo e din nou viral + „Vreau să-mi închei cariera cu demnitate!”
TRANSFER
„Dacă era doar despre bani, ai fi în Arabia Saudită acum!” » Interviul lui Piers Morgan cu Ronaldo e din nou viral + „Vreau să-mi închei cariera cu demnitate!”

În 2015, Xavi ajungea în Qatar, la Al-Sadd, clubul de la care și-a încheiat cariera de fotbalist. Ulterior, fostul mare mijlocaș al Barcelonei a activat și ca antrenor în Qatar, tot pentru aceeași formație (2019-2021).

Cristiano Ronaldo va avea un salariu colosal în Arabia Saudită

Atacantul portughez de 37 de ani era liber de contract după ce a rupt legăturile cu Manchester United înaintea Mondialului, unde a ajuns până în „sferturi”, fiind eliminat surprinzător de Maroc. Potrivit spaniolilor de la Marca, Ronaldo va încasa un salariu exorbitant, 200 de milioane de euro anual. Este cel mai valoros contract din istoria sportului, nu doar a fotbalului. Durata înțelegerii este de două sezoane și jumătate.

Pe lângă contractul cu Al Nassr, Ronaldo ar parafa și o înțelegere care l-ar lega de Arabia Saudită până în 2030, ca ambasador al Mondialului pe care saudiții speră să-l găzduiască alături de Grecia și Egipt.

Cele mai tari meme-uri după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

„Fanii lui Ronaldo explicându-le fanilor lui Messi cum Pro League din Arabia Saudită are un nivel mai ridicat decât Ligue 1”
„Fanii plângând pentru CR7 / CR7 fericit  la Al Nassr”
„Când Vincent Aboubakar îl vede pe Ronaldo la Al Nassr: «Ce cauți aici? Credeam că ai o situație financiară stabilă»”
„Arabia Saudită: singura țară care a câștigat cu Argentina la Mondial, împotriva ei a înscris Lewandowski primul gol la un CM, a eliminat Mexic, l-a luat pe Ronaldo”
„Acesta trebuie să fie cel mai brutal final al unei rivalități, în istoria sportului”
+14 FOTO

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo:

OFICIAL Cristiano Ronaldo a semnat cu noua echipă! Contract „galactic” + primele imagini și reacții

VIDEO Cristiano Ronaldo a plecat din Dubai! Unde a fost surprins alături de Georgina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
Stelian66
Stelian66  •  08 Ianuarie 2023, 18:10

Te las pe tine sa știi multe despre Xavi . Comentariul meu era despre performanțele și trofeele lui CR7 , ni despre Xavi . E *** dificil conversar com voce . Poate in portugheza ne înțelegem .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Stelian66
Stelian66  •  08 Ianuarie 2023, 18:05
Postat de mehigh_ms pe 02 Ianuarie 2023, 09:44

mai trebuie sa mai cresti un pic.. xavi a jucat pentru echipa pe cand la ronaldo juca echipa pentru el.. si hai sa ne uitam pe ce post juca fiecare! dupa mintea ta ne vei spune si de casillias ca mai avea putin si iesea golgeter!

Când aprecierea ta e 100% subiectiva și nu ai argumente , ce sens are sa mai discutam ? Ai hotărât tu ca Xavi a fost mai performant dar nu poți demonstra cu argumente tehnice . Dar ești foarte sigur ca ai “rupt” cu acest comentariu . Pai atunci eu îți spun ca dl. Camora e de 10 ori mai fotbalist decât Craioveanu . Ca doar Craiova nu a câștigat trofeele CFR ului . Ah , nu contează ca cifrele spun altceva , dar eu , câte privesc fotbalul din 1977 și l-am jucat din 1978 , sunt mai jupân . Ufff , am uitat-o pe asta , eu chiar am jucat fotbal , inclusiv printr-o naționala de tineret . Dar nu consider ca asta e un Argument , însă citind ca tu crezi ca te-ai născut mai devreme și de aceea ai dreptate , m-a bufnit rasul . Știi vorba aia cu “ Nu e … destul pana nu e și fudul “ ? It is about you .

BindenDanDat
BindenDanDat  •  02 Ianuarie 2023, 22:18
Postat de cpt.ahab pe 02 Ianuarie 2023, 14:03

Simpatia e reciprocă. La mulți și sănătoși ani!

Acum, ca suntem in aliniere perfecta, Capitane, nu ne mai rămâne decât sa îl aducem pe calea dreapta pe robul lui Dumnezeu, Ronaldo.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează