INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Dani Alves a numit cel mai bun fotbalist din lume pe postul său: „E clasă mondială”

Dani Alves (38 ani) este de părere că Trent Alexander-Arnold, fundașul stânga al celor de la Liverpool, este cel mai bun fotbalist din lume pe acest post.
Dani Alves (38 ani) este de părere că Trent Alexander-Arnold, fundașul stânga al celor de la Liverpool, este cel mai bun fotbalist din lume pe acest post.

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 15:20 / Actualizat marti, 29 martie 2022 15:51

Dani Alves (38 ani) este de părere că Trent Alexander-Arnold (23 ani), fundașul dreapta al celor de la Liverpool, este cel mai bun fotbalist din lume pe acest post.

Brazilianul Barcelonei este unul dintre cei mai importanți fundași dreapta din ultimii 15 ani, făcând istorie pentru clubul catalan. Fotbalistul este în continuare un om important pentru Barcelona, însă dată fiind vârstă înaintată, e greu de crezut că Alves mai poate continua la cel mai înalt nivel.

Dani Alves îl consideră pe Trent Alexander-Arnold cel mai bun fundaș dreapta din lume

Astfel, brazilianul a nominalizat câțiva fotbaliști pe care îi consideră etalonul în ceea ce privește poziția de fundaș dreapta în acest moment.

Printre numele menționate se regăsesc Trent Alexander-Arnold, de la Liverpool, Achraf Hakimi, de la PSG, și Reece James, de la Chelsea.

„Îl admir foarte mult pe Trent Alexander-Arnold. Este un fotbalist fantastic. Acest băiat are cu adevărat abilități de clasă mondială. Îmi place, de asemenea, să mă uit la Reece James și Achraf Hakimi. 

Ei îmbină forța cu tehnica și sunt jucători grozavi. Cei trei au, evident, caracteristici și stiluri diferite, dar toți știu să-și facă treaba pe teren”, a spus Dani Alves, potrivit Mirror.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Decizia luată de Eric Bicfalvi, la 3 săptămâni de când FIFA le-a permis jucătorilor străini să părăsească Rusia

Zlatan Ibrahimovic alimentează controversele despre Balonul de Aur: „Astea sunt trofee politice! E mai ușor să le acorde unui Mr. Nice Guy”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează