INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Dat afară de PSG, Thomas Tuchel e aproape de o superputere din Premier League

Sursa foto: Imago
Sursa foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 08:14 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 08:50

Frank Lampard (42 de ani) este în pericol la Chelsea, după ce formația de pe Stamford Bridge a obținut 4 puncte în ultimele 6 etape din Premier League, iar numele lui Thomas Tuchel este cel mai vehiculat de presa britanică.

După un început bun de sezon și o calificare în optimile Ligii Campionilor, Chelsea s-a prăbușit în campionat la începutul lui decembrie și a căzut până pe poziția a 8-a, iar postul lui Frank Lampard este în pericol.

Thomas Tuchel, principalul favorit

Thomas Tuchel a fost demis de Paris Saint-Germain înainte de Crăciun, la o zi după ce a zdrobit Strasbourg cu 4-0 în etapa a 17-a din Ligue 1 și conform publicației football.london, este principalul favorit pentru banca trupei de pe Stamford Bridge.

PSG a câștigat de două ori campionatul cu Thomas Tuchel pe bancă, iar germanul a fost antrenorul care a fost cel mai aproape de a îndeplini visul parizienilor: a jucat finala Ligii Campionilor în sezonul trecut, dar a pierdut la limită în fața celor de la Bayern Munchen, 1-0.

Brendan Rodgers, varianta surpriză

Conform publicației Daily Mail, și Brendan Rodgers se află în vizorul lui Roman Abramovich pentru a-l înlocui pe Frank Lampard. În acest moment, Leicester City se poziționează pe locul 3 în Premier League și se luptă pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Formația de pe King Power Stadium este calificată și în 16-imile Europa League, unde vor da piept cu Slavia Praga, trupa lui Nicolae Stanciu.

Dat afară de PSG, Thomas Tuchel e aproape de o superputere din Premier League
Sursa foto: Imago

Frank Lampard nu este îngrijorat de zvonuri:  „Știam că vor veni clipe dificile”

Singurul care susține că situația nu îl îngrijorează este chiar Lampard. „Cu o lună în urmă, se discuta când mi se va oferi un nou contract. Azi, se vorbește de demitere. Presiunea rămâne constantă și primul care pune presiune pe mine sunt eu. Știam că vor veni și clipe dificile”, a declarat managerul la conferință.

Dat afară de PSG, Thomas Tuchel e aproape de o superputere din Premier League
Sursa foto: Imago

Citește și alte știri despre Premier League:

„Cormoranii” se clatină! Jurgen Klopp, fără victorie în ultimele 3 meciuri » Cum arată clasamentul din Premier League

Lockdown național în Anglia » Ce se întâmplă cu meciurile din Premier League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează