INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

David Beckham vrea să-l fure pe Lionel Messi de la Barcelona! Discuții avansate pentru transferul la Inter Miami

Articol de GSP - Publicat marti, 10 septembrie 2019 18:55

David Beckham (44 de ani) vrea să-l aducă pe Lionel Messi în MLS, la Inter Miami. Fostul star al lui Real Madrid și-l dorește pe Messi în campionatul Statelor Unite ale Americii, iar șefii clubului său poartă deja discuții avansate cu reprezentanții argentinianului. 

Messi (32 de ani) joacă în prezent pentru Barcelona, dar conform Radio Catalunya, Beckham a început negocierile cu reprezentanții lui Messi pentru a face transferul acestuia în MLS. Conform rapoartelor, interesul pare a fi foarte serios. 

Chiar dacă Beckham îl vrea neapărat, sunt șanse infime ca Messi s-o părăsească pe Barcelona, mai ales că starul argentinian nu s-a gândit în niciun moment să plece de la echipa care l-a crescut. După ce a ajuns la Barcelona, la 13 ani, întreaga familie a lui Messi s-a stabilit în Catalunya. 

În urmă cu șase luni, Messi a fost întrebat dacă și-ar dori să revină în Argentina, la Newell's Old Boys, echipa sa de suflet. A ezitat însă: „Sunt fan, toată lumea știe asta. Nu e însă ușor pentru mine să mă mut înapoi în Argentina. Am trei copii, vom vedea ce va fi”.

Inter Miami are numai trei jucători în acest moment: Christian Makoun, Julian Carranza (împrumutat la Banfield) și Matias Pellegrini (împrumutat la Estudiantes). Echipa va debuta în MLS începând cu 2020.

700 de milioane de euroe clauza de reziliere a lui Lionel Messi la Barcelona

Citește și:

Ungaria - Slovacia 1-2 // Scântei între vecini! Ultrașii maghiarilor au pregătit o scenografie cu Matei Corvin și „Armata Neagră” + momente tensionate pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
763574607077875
Claudiu Oros  •  11 Septembrie 2019, 08:13

Articolul e varza. Cat de avansate sunt aceste discutii din moment ce "starul argentinian nu s-a gândit în niciun moment să plece de la echipa care l-a crescut"?????? Intreb si eu pentru un prieten care e prieten cu Cristiano Ronaldo.....

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  10 Septembrie 2019, 20:25

7o0 de milioane. Piece of cake...)) ! LIGII MAMALIGA IAR TREBUI VORBA LUI A.H 1000 DE ANI SA STRINGA BANII ASTIA .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează