INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Un jucător legendar al lui Manchester City a fost amendat pentru că a lovit o femeie!

David Silva (stânga), pe vremea când juca la Manchester City.
FOTO: GETTY IMAGES
David Silva (stânga), pe vremea când juca la Manchester City. FOTO: GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022 12:11 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 13:27

David Silva (36 de ani), mijlocașul legendar al formației Manchester City, în prezent la Real Sociedad, a fost amendat cu suma de 1.000 de euro, pentru că a lovit o femeie în timpul unei altercații care a avut loc vara aceasta, notează cotidianul spaniol Tiempo de Canarias, citat de cei de la As.

Incidentul a fi avut loc pe data de 19 iunie la carnavalul Maspalomas, eveniment care s-a desfășurat în perioada 9 iunie-19 iunie 2022 în Gran Canaria, din arhipelagul spaniol Insulele Canare, aflat în Oceanul Atlantic.

Un alt pilon al Barcelonei părăsește echipa lui Xavi! O nouă aventură după 15 ani
BARCELONA
Un alt pilon al Barcelonei părăsește echipa lui Xavi! O nouă aventură după 15 ani

Presa spaniolă a publicat motivarea deciziei luată de completul de judecată de la Tribunalul San Bartolome de Tirajana. În această decizie, instanța relatează și că fratele lui David Silva, Fernando Antonio Jiménez Silva, precum și o a treia persoană au fost implicați în acest scandal. Cea de-a treia persoană a lovit, de asemenea, un bărbat cu o piatră și a amenințat un altul cu un cuțit.

David Silva și ceilalți doi și-au recunoscut faptele. Fotbalistul celor de la Real Sociedad a fost amendat cu suma de 1.080 de euro, Gruparea bască nu a dorit însă să facă acest eveniment negativ public, dorind să rezolve situația în interiorul clubului, într-o manieră privată. 

Instanța spaniolă: „David Silva a tras-o pe victimă cu putere de mână, cauzându-i căderea”

Tribunalul din San Bartolome de Tirajana a explicat că David Silva a tras-o pe victimă cu putere de mână, pentru a o scoate din mulțime, cauzându-i astfel căderea:

David Jimenez Silva a tras-o pe victimă cu putere de mână, cauzându-i acesteia căderea. Victima a suferit o durere la nivel cervical, contuzie la nivelul cotului stâng, rupturi la nivelul degetului arătător al mâinii stângi, răni la ambii genunchi și ambele picioare. Victima a avut nevoie de asistență medicală de urgență la fața locului și a primit concediu medical pentru 8 zile. Agresorul este obligat să despăgubească victima cu suma de 520 de euro (280 de euro pentru leziunile provocate și 240 de euro pentru daunele materiale provocate).

- motivarea Instanței

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Ce înseamnă impactul Lionel Messi? S-a aflat câți bani a adus lui PSG, iar suma este astronomică

Cenzură în Spania! Șefii La Liga vor comentarii pozitive la meciurile transmise, altfel cer înlocuirea comentatorilor! Detalii incredibile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  22 Septembrie 2022, 13:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează