INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Man și-a dat acordul să plece de la Parma!

Dennis Man //Sursă: Twitter Parma
Dennis Man //Sursă: Twitter Parma

Articol de - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 11:58 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 12:25

Galatasaray ar putea transfera un al treilea român în ianuarie, Dennis Man (23 de ani) fiind nemulțumit c-a ajuns rezervă în Serie B.

Galatasaray nu renunță la Dennis Man. Deși ar avea probleme financiare și s-ar putea despărți de unii jucători în iarnă, turcii vor relua negocierile în ianuarie, iar extrema de 23 de ani și-ar fi dat deja acordul să plece de la Parma.

Informația turcilor de la ziarele Hurriyet și Fanatik vine din interiorul clubului la care joacă Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Jucătorul ar fi discutat cu agenții săi, cărora le-a transmis să-i caute echipă, nemulțumit fiind de statutul de rezervă în care a ajuns în Serie B.

Voiau 20 de milioane

Fatih Terim insistă pentru Man. Este atras de mult timp de „tricolor”, ca variantă pentru Babel, ce va părăsi „Cim-Bom-Bom”. A încercat să-l transfere la Galata și în 2020, direct de la FCSB, însă nu a putut, și în vara trecută, când a fost refuzat de Parma, care cerea în schimbul său nu mai puțin de 20 de milioane de euro. 

Sumă inaccesibilă „roș-galbenilor” pentru extrema dreaptă cu două goluri marcate de în acest sezon la Parma (7 meciuri)

Referințe „tricolore”

Acum situația s-a mai schimbat, și, potrivit lui Giovanni Becali, Dennis poate pleca pentru 11 milioane de euro, aceeași sumă pe care italienii au plătit-o în ianuarie pentru a-l aduce.

Aflat în cantomament cu naționala pentru „dubla” cu Islanda și cu Liechtenstein din preliminariile CM 2022, Man le-a cerut lui Moruțan și Cicâldău referințe despre Galatasaray, iar feed-back-ul a fost pozitiv, ceea ce a contribuit la decizia jucătorului de a se orienta să meagă la vicecampioana Turciei.

„Rețeta” Moruțan

Pe lista Galatei ar mai figura, pentru o „operațiune dublă românească” și Octavian Popescu, scrie Fanatik, dar Gigi Becali a transmis că nu renunță la aripa stângă de 18 de ani sub nicio formă și la niciun preț: „Refuz oferta pentru că e un jucător pe care poți să iei 50 de milioane. 

Dacă îl dai pe ăla pe care poți lua 50 cu 13, atunci în România nu vom mai lua vreodată 50”, spune patronul FCSB. Turcii nu cedează, fiind deciși să apeleze la aceeași tactică pentru Moruțan, cotat inițial la 10 milioane de euro și luat doar cu 3,5 milioane.

L-am vrut pe Man în ultima perioadă de transferuri, dar Parma nu l-a cedat. Nu am fost foarte insistenți, dar Parma ne-a spus că nu renunță la el, chiar dacă evoluează în Serie B                                                                                        
- Fatih Terim, antrenor Galatasaray

423 de minutea bifat Dennis Man în acest sezon la Parma, unde a fost de patru ori rezervă nefolosită, inclusiv în ultimele trei

Citește și:

Galatasaray, interesată să-l aducă pe Octavian Popescu! Ce plan are Fatih Terim

„A primit o lovitură oarbă la antrenament” » Doi jucători importanți de la Dinamo au probleme fizice

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
romeverest
romeverest  •  15 Noiembrie 2021, 11:26

Daca nu faci fata nici in Serie B din Italia, ce pretentii sa mai ai ? Jucator “umflat” de presa !! Nici la Galatasaray nu va face fata cerintelor lui Terim !!

dexter3
dexter3  •  14 Noiembrie 2021, 19:24

Parma trebuie sa-si dea acordul ca Man sa plece, nu invers. :))

trink
trink  •  14 Noiembrie 2021, 18:03

cred ca man va ramane in cotinuare la parma care e echipa de nivelul lui!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează