INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

VIDEO + FOTO Despărțire emoționantă pe Anfield, imediat după pierderea titlului: „Fără tine, fotbalul nu înseamnă nimic!”

Liverpool a câștigat meciul cu Wolverhampton, scor 3-1, dar a pierdut titlul în fața lui Manchester City. La final, pe Anfield Road, fanii și-au luat rămas bun de la atacantul belgian Divock Origi (27 de ani). +6   FOTO
Liverpool a câștigat meciul cu Wolverhampton, scor 3-1, dar a pierdut titlul în fața lui Manchester City. La final, pe Anfield Road, fanii și-au luat rămas bun de la atacantul belgian Divock Origi (27 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 20:32 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 20:46

Liverpool a câștigat meciul cu Wolverhampton, scor 3-1, dar a pierdut titlul în fața lui Manchester City. La final, pe Anfield Road, fanii și-au luat rămas bun de la atacantul belgian Divock Origi (27 de ani), ajuns la final de contract. 

  • Cine merge în Champions League: Manchester City, Liverpool, Chelsea și Tottenham
  • Cine merge în Europa League: Arsenal și Manchester United
  • West Ham e calificată în Conference League
  • Au retrogradat: Norwich, Watford și Burnley.

După 8 ani, Divock Origi a ales să nu își mai prelungească înțelegerea cu Liverpool. Va ajunge, cel mai probabil la AC Milan, dar galeria și clubul au vrut să își ia rămas bun cum se cuvine. 

Liverpool a câștigat meciul cu Wolverhampton, scor 3-1, dar a pierdut titlul în fața lui Manchester City. La final, pe Anfield Road, fanii și-au luat rămas bun de la atacantul belgian Divock Origi (27 de ani).
+2 FOTO

Origi, despărțire emoționantă de Liverpool

Imediat după fluierul final al meciului cu Wolverhampton, fotbaliștii lui Liverpool, în frunte cu Klopp, s-au strâns la centrul terenului pentru a-i înmâna lui Origi o plăcuță pe care au fost inscripționate toate performanțele și trofeele obținute în Anglia. În peluză a fost afișat un mesaj imens: „Fotbalul fără Origi nu înseamnă nimic!”.

Jurgen Klopp: „Origi e o legendă!”

Săptămâna trecută, Jurgen Klopp vorbea la superlativ despre atacantul belgian: „Fără Origi, probabil nu am fi câștigat. Niciodată nu îmi va lipsi un jucător mai mult decât el. Oriunde va merge, va «exploda». Este un atacant de clasă mondială, este o legendă pentru noi și așa vă rămâne. Nu prinde mereu echipa, ceea ce e aiurea, dar e acolo când ai nevoie de el”.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Nume ULUITOR dorit de PSG! Antrenorul de pe locul 16 din Serie A l-ar putea înlocui pe Pochettino! Vrea să folosească un sistem revoluționar: 2-7-2!

Unul rămâne, altul pleacă » Ce-i așteaptă pe Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță la PAOK, după eșecul din finala Cupei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  23 Mai 2022, 20:19

cum naiba e legenda daca are 41 de goluri in 8 ani la Loserpool, jucand atacant?

brujo
brujo  •  23 Mai 2022, 00:56

Bannerul cu "Football without Origi is nothing" e vechi. :)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează