INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MALTA

Acuzat de hărțuire sexuală, Mangia și-a dat demisia » Ce spune despre scandalul uriaș în care e implicat

Devis Mangia / foto Imago Images
Devis Mangia / foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 18:30 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 18:36

Anchetat pentru hărțuire sexuală, Devis Mangia (48 de ani) și-a dat demisia din funcția de selecționer al Maltei.

Mangia era suspendat din funcția de selecționer al Maltei, iar acum se află sub investigație. Italianul a anunțat ieri federația malteză că vrea să renunțe la contract.

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”
GSP LIVE
Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, acuzații șocante la GSP LIVE: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui. A fost ajutat de club să scape”

Devis Mangia a demisionat și neagă acuzațiile de hărțuire sexuală

Ieri am informat federația despre intenția mea de a renunța la postul de selecționer al Maltei. Decizia mea a fost luată după o lungă deliberare. În perioada mea ca selecționer am lucrat mereu cu pasiune în interesul fotbalului maltez și al echipei naționalei. Rezultatele obținute sunt rezultatul muncii asidue și al dăruirii multor persoane care pun fotbalul mai presus de orice altceva. 

Este regretabil că situația creată în ultimele săptămâni riscă să tulbure liniștea și progresul viitor al echipei malteze. Aș dori să reiterez fără echivoc că nu numai că nu m-am comportat într-un mod care să jignească demnitatea sexuală a vreunei persoane, dar nici nu a existat vreo acuzație din partea federației cu privire la orice abuz sexual sau hărțuire în privința mea. M-am supus anchetei și voi continua să fac asta. 

Cu toate acestea, sunt conștient de natura delicată a circumstanțelor și de importanța meciurilor naționalei, astfel că am ajuns la dureroasa decizie de a face un pas înapoi”, este comunicatul emis de Mangia. 

28 de meciuria condus Mangia naționala Maltei, înregistrând 10 victorii, 5 remize și 13 eșecuri. Era selecționer din 2019

Mama lui Răzvan Popa, fost fotbalist la Universitatea Craiova, face acuzații șocante: „Devis Mangia îi făcea avansuri și s-a masturbat în fața lui”

Mai multe știri despre „cazul Mangia”:

De ce nu a mai ajuns Devis Mangia la FCSB » Gigi Becali, dezvăluiri în premieră după acuzațiile de hărțuire sexuală: „Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e”

Cazul „Mangia” a șocat fotbalul românesc » Alte 8 scandaluri cu infracțiuni de natură sexuală și cum au reacționat cluburile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
maradona79
maradona79  •  08 Noiembrie 2022, 12:49

Un antrenor ideal pentru zecesebe.

1cesare
1cesare  •  07 Noiembrie 2022, 19:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează