INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Dezvăluie șocantă a unui jucător al lui Antonio Conte: ”Făceam sex înaintea meciurilor, iar el habar n-avea! Îmi ascundeam coechipierii în baie”

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2017 18:12

Brazilianul Sodinha dezvăluie cum se pregătea în cantonamentele de la Brescia și Bari. ”Stăteam în cameră cu Caputo și-l ascundeam în baie când aduceam o femeie”.

Sexul face bine înaintea jocurilor, mai ales în cazul brazilienilor. O confirmă, într-o dezvăluire din presa italiană, Felipe Sodinha.

Atacantul de 28 de ani, ce evoluează la Mantova, în Lega Pro (a treia divizie), a povestit cum îl fenta pe Antonio Conte, în perioada în care o antrena pe Bari, aducând femei în cantonament.

"Am marcat după sex"

"S-a întâmplat de două-trei ori să aduc pe cineva în ziua de dinaintea meciurilor. De cîte ori am făcut-o, la Brescia și Bari, am marcat. E același lucru ca și când fotbalistul se întoarce acasă la soție după partidă. Romario și Ronaldo procedau la fel", spune Sodinha.

Adus în Italia acum 10 ani de Udinese, brazilianul și-a amintit că făcea sex și când nu era singur în cameră:

"Conte nici măcar nu știa la Bari ceea ce se petrecea prin spatele lui. Colegul meu era Caputo și, cum el nu avea cum să plece din cantonament, trebuia să-l ascund în baie până-mi rezolvam problema".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  27 Iunie 2017, 20:45

Click bait cu o blonda.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează