INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

OFICIAL Unde a ajuns Pierret, după ce a plecat la Dinamo: „Sunt mândru să trec la acest nou nivel”

Articol de - Publicat joi, 23 iunie 2022 12:29 / Actualizat joi, 23 iunie 2022 12:58

Mijlocașul francez Balthazar Pierret, 22 de ani, a fost unul dintre puținii jucători ai lui Dinamo care au avut un sezon de primăvară apreciat, în ediția în care „câinii” au retrogradat în divizia secundă. Acum a semnat cu US Quevilly-Rouen Métropole din liga secundă franceză.

 Fotbalistul era pe lista de priorități a clubului pentru discuții privind prelungirea angajamentului, scadent în vară, dacă formația ar fi continuat în Liga 1, însă Pierret a avut alte gânduri.

S-a întors la București și vrea să contribuie la promovarea lui Dinamo: „Ne-am înțeles, mergem mai departe”
DINAMO
S-a întors la București și vrea să contribuie la promovarea lui Dinamo: „Ne-am înțeles, mergem mai departe”

Pierret refuza, oricum, prelungirea cu Dinamo

Pierret a vrut să părăsească Dinamo, dorind să se întoarcă în țara natală. Acum și-a găsit o nouă echipă.

Este vorba despre US Quevilly-Rouen Métropole din liga secunda franceză. Clubul s-a salvat cu greu de la retrogradarea în liga a treia, acolo de unde Balthazar a venit iarna trecută în „Ștefan cel Mare”.

Pierret, mesaj pentru dinamoviști

Francezul a postat și un mesaj pe Instagram, în care a vorbit despre experiența la Dinamo, dar și despre noua echipă.

„În primul rând, aș dori să mulțumesc lui Dinamo București pentru încrederea acordată în ultimele șase luni. De asemenea, aș dori să mulțumesc familiei mele și celor dragi pentru că m-au sprijinit în momentele dificile ale tinerei mele cariere. 

Cu nerăbdare de a accepta noi provocări colective și personale, mă alătur QRM în următorii doi ani. Sunt mândru să trec la acest nou nivel care nu ar fi fost posibil fără sfaturile prețioase ale agenților mei. Sunt sigur că ne așteaptă un sezon minunat și frumos. Uniți pentru a câștiga împreună!” a spus Pierret pe Instagram.

VIDEO Constantin Anghelache: „Indiferent cât va juca, Dinamo tot la faliment va ajunge”

Citește și: 

Ricardo Grigore, de azi la antrenamentele lui Dinamo: „Nu accept. Vreau să plec! E simplu!”. Cât vrea clubul pe el

Steliano Filip și-a depus memoriu! Vrea salariile restante și să plece liber de la Dinamo: „Anunțasem că vom ajunge aici”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează