INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

A jucat în Liga 1 și acum dă în judecată EA Sports » Acuză că jocul FIFA i-a folosit abuziv imaginea și i-a afectat cariera

FIFA 22
FIFA 22

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 12:17 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 16:51

Diogo Santos (37 de ani), fostul mijlocaș defensiv de la FC Brașov, în prezent la Felgueiras, dă în judecată EA Sports pentru folosirea abuzivă a imaginii sale în celebrul joc video FIFA.

Fotbalistul cere daune de 50.000 de euro și a depus o plângere la Curtea Supremă Portugheză, împotriva companiei americane, potrivit Marca.

Șocul zilei vine din Anglia: „Liverpool l-a scos la vânzare pe Salah!”
PREMIER LEAGUE
Șocul zilei vine din Anglia: „Liverpool l-a scos la vânzare pe Salah!”

Diogo Santos, fost mijlocaș la Brașov, dă în judecată EA Sports

Santos denunță folosirea abuzivă a numelui și imaginii sale fără a primi nicio compensație și critică „influența negativă” pe care atributele fizice și tehnice pe care jocurile le conferă versiunii sale virtuale l-au avut  asupra carierei și vieții sale personale.

În fața acestei situații, jucătorul portughez a simțit „tulburare, dezgust și tristețe", potrivit celei mai înalte instanțe portugheze.

Jocurile în cauză sunt FIFA 2019 și FIFA MANAGER 2010, 2011, 2012, 2013 și 2014.

A jucat în Liga 1 și acum dă în judecată EA Sports » Acuză că jocul FIFA i-a folosit abuziv imaginea și i-a afectat cariera
Diogo Santos/ foto Imago Images

Santos joacă la Felgueiras, echipă din liga a treia din Portugalia, din 2021. Acesta a jucat și pentru FC Brașov, în perioada 2013-2015, în 25 de meciuri.

Citește și:

Arsenal și Manchester City au bătut palma » „Tunarii” plătesc 52 de milioane de euro pentru una dintre vedetele campioanei

Transfer rezolvat! Manchester City plătește aproape 50 de milioane de euro pentru internaționalul englez

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close