INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Doi jucători pot ajunge după gratii! Sunt acuzați că au obținut fraudulos permisul auto

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 10:26

Procurorii din Granada au cerut doi ani de închisoare și 3.000 de euro amendă pentru aproape 100 de persoane implicate într-un scandal privind obținerea frauduloasă a permisului auto.

Printre cei 100 se numără și foștii fotbaliști ai echipei din oraș, Odion Ighalo, 27 de ani, și Diego Buonanotte, 28 de ani.

Potrivit presei spaniole, aceste fapte datează din anii 2012 și 2013. Elevilor care dădeau mită în valoare de până la 2.500 de euro le erau corectate răspunsurile greșite de către examinatori în vederea trecerii testului auto.

Cu ajutorul acestei metode de fraudare a examenului, peste 95 de persoane au obținut permisul de conducere, în diferite orașe din Spania, printre care și Granada, unde sunt cercetați și Ighalo și Buonanotte. Celelalte localități vizate de autoritățile iberice sunt Malaga, Cordoba, Jaen, Madrid, Toledo sau Barcelona.

Procurorii cer o pedeapsă de doi ani de închisoare și plata unei amenzi de 3.000 de euro pentru cei care au obținut fraudulos carnetul de șofer, iar pentru examinatori șase ani după gratii, plus plata unei amenzi de peste 70.000 de euro.

Odion Ighalo și Diego Bounanotte nu mai evoluează în prezent în Spania. Ighalo este legitimat la Watford, în timp ce argentinianul joacă pentru Universidad Catolica, din Chile.

sursa: marca.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează