INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Un jucător al lui Manchester United a vrut plece de la echipă din cauza lui Paul Pogba!

Donny van de Beek (primul din dreapta), în tricoul lui Manchester United.
FOTO: Imago Images
Donny van de Beek (primul din dreapta), în tricoul lui Manchester United. FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 12:18 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 15:05

Donny van de Beek (25 de ani), mijlocașul olandez al lui Manchester United, a vrut să părăsească gruparea de pe Old Trafford pe motiv că nu evolua atât cât își dorea. Paul Pogba întârzia mereu la antrenamente și tot era considerat titular de drept în dauna lui Van de Beek, iar asta l-a deranjat cel mai mult.

Fostul agent al batavului, Guido Albers, a vorbit despre nemulțumirile lui van de Beek la podcastul #DoneDeal, citat de cotidianul spaniol Marca.

Sora lui Cristiano Ronaldo dă de pământ cu cei care-i critică fratele: „Oameni bolnavi, mici, fără suflet, proști și nerecunoscători”
REACȚIE
Sora lui Cristiano Ronaldo dă de pământ cu cei care-i critică fratele: „Oameni bolnavi, mici, fără suflet, proști și nerecunoscători”

„Donny ajunsese să se antreneze până la 10 ore pe zi pentru a demonstra că este un jucător bun. A trebuit să concureze cu Paul Pogba pentru un loc de titular. Pogba întârzia mereu la antrenamente, dar își cerea scuze și era din nou în primul 11. Antrenorul îl prefera în locul unui copil care s-a antrenat 10 ore pe zi timp de 8 săptămâni”, a punctat Guido Albers.  

Guido Albers: „În Olanda, Donny van de Beek era elogiat. La Manchester United nu a jucat niciodată”

Guido Albers a mai ținut să menționeze că Donny van de Beek era elogiat în Olanda, pe vremea când evolua pentru Ajax, în timp ce la formația din Manchester nu a jucat niciodată în mod constant: Am văzut cum a fost tratat la Manchester United și am observat îndeaproape ce a făcut pentru a remedia situația. Dar în momentul în care a vrut din nou să plece de la Manchester United, atunci s-a ruinat totul. 

19 selecțiia adunat mijlocașul în tricoul naționalei Olandei, pentru care a înscris de 3 ori. A debutat în tricoul „portocalei mecanice” într-un amical câștigat de olandezi în fața României, scor 3-0, în noiembrie 2017.

În Olanda, Donny van de Beek era elogiat, a jucat bine și a fost foarte popular în rândul fanilor. La Manchester United nu a jucat niciodată în mod constant. Relația dintre el și club chiar s-a răcit”, a mai declarat Guido Albers.

20 de milioane de euroeste cota de piață a lui Donny van de Beek, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Donny van de Beek, din 2020 la Manchester United 

Donny van de Beek a ajuns în septembrie 2020 la Manchester United. Englezii îi plăteau atunci lui Ajax suma de 39 de milioane de euro în schimbul serviciilor fotbalistului. Între perioada ianuarie-mai a acestui an, Donny van de Beek a fost împrumutat de Manchester United la Everton.

53de apariții a adunat Donny van de Beek în tricoul lui Manchester United. A reușit să marcheze 2 goluri și să dea 2 pase de gol.

VIDEO. Călătoria lui Donny van de Beek, de la juniorii lui Ajax la Manchester United

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Spaniolii dezvăluie planul de transferuri al lui Real Madrid » Țintele? Două vedete de la Manchester City

Ricardo Quaresma: fostul star al naționalei Portugaliei și eforturile sale pentru drepturile romilor într-o țară care încă are probleme cu rasismul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează